19.05.2020

Ny mødeløsning med fysisk afstand bringer medarbejdere sammen igen

FÆNGSLET og CoastZone har som de første udviklet en særlig mødeløsning, der hjælper virksomheder til at holde møder med afstand - og samtidig bringe medarbejdere tæt på hinanden gennem usædvanlige oplevelser.

Konferencedeltagere til walk-and-talk med afstand i fængselsgården

Det er en forandret verden, vi træder ud i for øjeblikket, og der venter os en ny virkelighed efter COVID-19. For at løse den nye virkeligheds problematikker har FÆNGSLET i tæt samarbejde med CoastZone udviklet et nyt møderum med masser af plads til afstand, som følger de officielle retningslinjer. Faktisk står det allerede klar på fængselsbakken i Horsens og breder sig over 120.000 kvadratmeter.

"I denne krisetid er tryghed alfa og omega, og det kan vi bidrage med. Vi har de rummelige mødefaciliteter, der skal til, og vi sørger for særlige opstillinger med afstand. Samtidig gør vi det muligt for gæsterne at bruge flere lokaler, så alle ikke samles på én gang," siger konferencechef på FÆNGSLET Charlotte Ørnsvig.

FÆNGSLET og CoastZone sørger for at skabe tryghed i form af gennemtænkte løsninger hele vejen rundt. Fra den fysiske indretning og det tekniske udstyr til logistik på detaljeniveau. Og fra grundig hygiejne og fleksibel forplejning til klare retningslinjer for socialt samvær.

Vi har brug for det fysiske møde

Netop i en tid hvor mange længes efter at mødes fysisk, giver FÆNGSLET og CoastZones nye mødeløsning ikke bare mulighed for at samles med afstand, men også for at få en værdifuld oplevelse, der samtidig bringer nærværet og fællesskabet tilbage.

"COVID-19 har virkelig understreget, at vi misser noget helt essentielt i mødeudbyttet, når den mærkbare oplevelse af menneskelige reaktioner, øjenkontakt og uforstyrret tilstedeværelse sorteres fra. Netop derfor har vi skabt denne mødeløsning, så vi igen kan samles," siger Commercial Manager hos CoastZone Ove Rokkedal.

Det er måske mere end nogensinde før gået op for os, hvor stort et behov vi har for fysisk samvær - også når det gælder møder på arbejdspladsen. Vi kan klare mange ting via skærm, men ikke alt kan ordnes online.

"Når vi i mødesituationer samles med andre, giver det os energi, som afføder en øget arbejdsindsats. Samtidig viser forskning inden for arbejdsmotivation, at vores motivation til at præstere er større, når vi føler os anerkendt som en del af et socialt fællesskab," siger Lars Pedersen, der er seniorkonsulent inden for organisationsudvikling og lederskab og ejer af Pitstop Management.

Røverhistorier og tryghed på politimanér giver en unik mødeoplevelse

Tryghed og unikke oplevelser er fundamentet for den nye mødeløsning. FÆNGSLET og CoastZone har erfaret, at mødeoplevelserne bidrager til virksomhedernes arbejdskultur og samarbejde, hvilke er afgørende for at skabe gode resultater.

"For at vi som virksomheder kan skabe de bedste resultater og i denne tid finde nyt fodfæste efter COVID-19, må vi prioritere tid til hinanden. Vi skal dyrke dét, der binder os sammen og gør os stærke" siger Ove Rokkedal og Charlotte Ørnsvig tilføjer:

"Vi sørger for tryghed på bedste politimanér, men ikke mindst sørger vi for at skabe gode oplevelser - så når vi ledsager jer rundt, fortæller vi med glæde en "røverhistorie" eller to."