28.11.2021

Julefest for udsatte familier i Vestsalen

‘Din, min og vores jul Horsens’ holder juleaften for udsatte børnefamilier på FÆNGSLET, som kvit og frit stiller Vestsalen til rådighed.

Vestsalen i sollys med barborde

Der er under en måned til juleaften, julehygge og julemiddag. Men for nogle familier kan julen være en svær tid, fordi de ikke har ressourcer til at holde en hyggelig juleaften. Derfor inviterer ‘Din, min og vores jul Horsens’ udsatte børnefamilier i byen til julefest på FÆNGSLET den 24. december.

Det er ottende gang, at den velgørende forening med Ole Skovbo i spidsen giver børnefamilier i Horsens en juleoplevelse med alt, hvad der hører til. Nu mangler de bare hovedpersonerne – nemlig familierne.

“Vi står med åbne arme og tager imod tilmeldinger. Vi har plads til 30 børnefamilier, og vi tager både imod gæster, der ikke har råd til at holde jul selv eller som ellers skal sidde alene juleaften,” siger Ole Skovbo, bestyrelsesformand i ‘Din, min og vores jul Horsens’

Julearrangementet foregår i den nyopførte og spektakulære Vestsalen, som FÆNGSLET stiller til rådighed kvit og frit.

“Det er med stor glæde, at vi støtter op om julefesten. Som et af byens største samlingssteder er det vigtigt for os at være et sted med plads til alle,” siger direktør for FÆNGSLET Astrid Søes Poulsen.

Julefest med alt, hvad julehjertet begærer
Julefesten starter om formiddagen med hyggeligt juleklip og fælles pyntning af juletræet, hvorefter familierne får serveret lækker julemiddag med andesteg, flæskesteg og ris a la mande.

Der vil også være dans om juletræet og en lille overraskelse til børnene, for julemanden kommer forbi med gaver. Der skal nemlig ikke mangle noget til julefesten, for ‘Din, min og vores jul Horsens’-arrangørerne ønsker at give børnefamilierne en rigtig god juleoplevelse.

“Alle fortjener en god jul, og vi vil rigtig gerne gøre en forskel for de her familier. Der er simpelthen ikke noget mere værdifuldt end at se, hvor glade både børnene og de voksne bliver,” siger Ole Skovbo.

Omkring 20 frivillige sørger for, at familierne får en hyggelig juledag. Mad, gaver, juletræ og andre udgifter er sponsoreret af Hede Nielsen Fonden, Spar Nord Fonden, Rema 1000 Stensballe, Middelfart Sparekasse, HTM Byg og FORMAT. Privatpersoner kan også give et økonomisk bidrag.

Man kan tilmelde sig som gæst eller frivillig via Facebooksiden ‘Din, Min & Vores Jul Horsens’ eller ved at skrive til dinminvoresjulhorsens@gmail.com.

Der er tilmeldingsfrist til julefesten den 10. december.

Se også