job på fængslet

Vil du være en del af en oplevelsesvirksomhed i rivende udvikling? Vi slår løbende ledige stillinger op – så følg med, hvis du leder efter et spændende job.

Uopfordrede ansøgninger sendes til job@faengslet.dk

Motiveres du af at løse den der særligt svære tekniske udfordring, og trives du i rollen som kollegernes go-to-person, når det kommer til IT, telefoni og printer? Så er det lige netop dig, vi leder efter til stillingen som teknisk driftsassistent hos FÆNGSLET i Horsens!

 

Lokalt kulturelt fyrtårn med international rækkevidde

Efter mere end 150 års fængselsdrift lukkede Horsens Statsfængsel i 2006. En håndfuld år senere åbnede fængselsporten igen, og denne gang var det til oplevelsesvirksomheden FÆNGSLET, som i dag står på fem solide ben: Fængselsmuseum, konferencecenter, events, erhvervsudlejning og overnatning. Siden da har FÆNGSLET etableret sig som et fyrtårn i Horsens, der tiltrækker besøgende fra både ind- og udland.

Til driftsafdelingen søger vi dig, som er kendetegnet ved dit store engagement, proaktive mindset og vilje til at løse selv de mest hårdnakkede tekniske problemer. Lyder det som dig, så kan du se frem til følgende arbejdsopgaver:

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver bliver blandt andet:

  • Servicere AV-udstyr og hjælpe kollegerne med at løse dagligdagens problemstillinger relateret hertil
  • Sikre kyndig IT-, telefoni- og printersupport
  • Ansvar for nøgler og alarmer for alle husets brugere
  • Deltage i vagtbemandingen i driftsafdelingen i weekender og om aftenen, hvor opgaverne typisk vil være inden for el-, vand- og varmestyring og tekniske problemstillinger i forbindelse med afvikling af konferencer og events.

Løsnings- og serviceorienteret kollega  

Vi er på udkig efter dig, som trives i en hands-on nøglerolle, hvor mange hver dag ønsker at trække på din viden og kompetencer. Tidligere kolleger ville rose dig for den måde, du går til opgaverne på, for hvor andre ser begrænsninger, ser du muligheder. Du brænder nemlig for at hjælpe andre og sætter en ære i at yde kompetent support, og netop derfor kan man stole på, at du ikke giver op, før der er en løsning!

Du er vant til at arbejde med AV-teknik, og forkortelser som ABA, ABV og ABDL er ikke fremmede for dig. Samtidig har du et godt kendskab til Dalux, Unifi Network og Access samt CTS- og BMS-systemer – og ellers har du mod på at lære det godt at kende. Derudover er det vigtigt, at du har stor datadisciplin og er god til at katalogisere. Du tager naturligt et stort ansvar for dine opgaver, men giver også gerne en hjælpende hånd udenfor dine gængse ansvarsområder, da du er teamplayer helt ud i fingerspidserne! Det kan f.eks. være at træde til i driftsafdelingen med opstillinger forud for konferencer og events.

Fængslende fortællinger og historiske rammer

Bag FÆNGSLETs mange oplevelser står Fonden FÆNGSLET, som beskæftiger 45 ansatte, heraf 26 fastansatte. For at passe ind er det altafgørende, at du trives med selvledelse og proaktivitet. Du vil hurtigt opleve den udprægede VI-kultur, som blandt andet er kendetegnet ved et stort ønske om at løfte i flok og både give og modtage input på tværs af organisationen.

Dine fremtidige kolleger er stolte af at arbejde for et kulturelt fyrtårn i nogle særlige og historiske rammer, som hvert år får besøg af cirka 250.000 gæster fordelt på alle fem forretningsben. FÆNGSLET har spillet en afgørende rolle i at transformere Horsens’ identitet fra fængselsby til kulturdestination og har fortsat store ambitioner for de kommende år.

Vil du med på rejsen, så er det nu! Vi glæder os til at høre fra dig.

Interesseret?

For at komme i betragtning til dette job skal du søge stillingen via Human Trust lige her. Her kan du uploade dit CV samt beskrive din motivation for at ansøge.

Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at Søren Brixen, partner i Human Trust (tlf.: 26431115, mail: soeren@humantrust.dk)

HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Frivillig på FÆNGSLET

Kunne du tænke dig at hjælpe ved forskellige events og kulturarrangementer på FÆNGSLET? Så er frivilligteamet inMATES måske noget for dig.

InMATES er tilknyttet FÆNGSLETs eventafdeling, og du vil som en del af teamet have mulighed for at blive involveret i events såsom Habengut Marked, Jul på FÆNGSLET og mange flere.

Opgaverne er mangfoldige og er ofte af kreativ eller praktisk karakter. Det kan f.eks. være oppyntning til Jul på FÆNGSLET, velkomstvært, billettjek eller servicering og hyggen om stadeholdere eller gæster. Fællesnævneren for alle opgaver er, at vi altid skal give vores gæster den bedste oplevelse.

Du behøver ikke at have erfaring med events og afvikling, bare du er interesseret og klar på at tage fat og gøre dit bedste. Opgaverne kan ligge på skæve tidspunkter og er hovedsageligt i weekender og ferier.  

Vil du vide mere om inMATES eller ønsker du at være en del af teamet, så send en mail til frivilligkoordinator Melanie på mles@faengslet.dk

Servering
Personale IMG 3583

SE OGSÅ

FÅ MERE UD AF DIT BESØG