10.11.2022

Koncertnyhed: Thomas Helmig og Phlake spiller på FÆNGSLET

Thomas Helmig og Phlake spiller på FÆNGSLET den 30. juni 2023.

Thomas Helmig grafik for koncert på fængslet
Den 30. juni 2023 præsenterer Horsens & Friends hele Danmarks Thomas Helmig – samt fantastiske Phlake på FÆNGSLET – det bliver en kæmpe dansefest under åben sommerhimmel i Horsens.

Både Thomas Helmig og Phlake har haft et stort år i 2022: Thomas Helmig gav bl.a. sin første stadionkoncert i eget navn på hjemmebanen i Aarhus foran 30.000 fans, væltede Roskilde Festivals ikoniske Orange Scene, Smukfest i Skanderborg, Tinderbox i Odense og en uannonceret surprise-koncert på Northside Festival.

Phlake har lagt scenerne ned på Grøn Koncert i år, og de har i den grad gjort sig bemærket i den danske musikbranche med deres tekstunivers og fængende melodier. I dette efterår er Phlake på Europa-turné, men til sommer er de heldigvis tilbage i Danmark, så vi kan få en fest i Horsens!

Det er ikke første gang, vi har besøg af hverken Thomas Helmig eller Phlake i Horsens, og vi er utrolig stolte over og glade for at kunne byde to så dygtige kunstnere og bands velkommen tilbage til vores by – og så i skøn forening.

Køb billet til koncerten her.

Se også

FÅ MERE UD AF DIT BESØG