06.10.2021

Danske Bank hylder FÆNGSLET med pris

FÆNGSLET er inspirerende og gør en stor forskel for andre, derfor bliver oplevelsesvirksomheden fejret i forbindelse med Danske Banks 150-års jubilæum.

FÆNGSLETs direktør med repræsentanter fra Danske Bank i forbindelse med modtagelse af pris

Erhvervsrådgiver i Danske Bank i Horsens Lone Leth-Nydal fortæller:

”Transformationen over de seneste knap 10 år fra en udtjent og slidt gammel bygning, til den femstjernede attraktion og eventoplevelse vi kender FÆNGSLET som i dag, skyldes langt hen ad vejen den ihærdige indsats lokale ildsjæle, og ikke mindst direktør Astrid Søes Poulsen og hendes team har gjort. Det seneste tiltag er Vestsalen - et imponerende byggeri, som kan rumme op mod 800 gæster og som vil være med til at understøtte og fortsætte udviklingen af FÆNGSLET i fremtiden. Denne indsats bliver nu fejret af Danske Bank”

Gennem 150 år har Danske Bank ydet rådgivning, service og lån til millioner af mennesker og virksomheder i Danmark og på den måde spillet en stor rolle i udviklingen af det danske samfund.

Landets største bank har besluttet at markere sit jubilæum sammen med sine kunder. I den forbindelse har banken udpeget 150 kunder, der fortjener en hyldest for sin indsats, og her er FÆNGSLET og Astrid Søes Poulsen en af dem.

”FÆNGLSET og Astrid Søes Poulsen har fortjent at blive fremhævet og hædret for deres store arbejde med at sætte Horsens på landkortet. I mange år var Horsens præget af et image tynget af det gamle statsfænglset. I dag er FÆNGSLET og Horsens lig med kulturelle oplevelser og innovation” siger Lone Leth-Nydal, der har været rådgiver for FÆNGSLET i mange år, og tilføjer:

”I mit job som rådgiver forsøger jeg sammen med mine kolleger at gøre en forskel for vores kunder hver eneste dag, og derfor er jeg glad for, at vi i forbindelse med bankens jubilæum kan give et velfortjent klap på skulderen til FÆNGSLET, der gør en stor forskel for mange ikke bare i Horsens, men for hele Danmark.”

FÆNGSLET værdsætter skulderklappet fra Danske Bank.

”Vi er utrolig stolte, for det betyder meget, at omverdenen lægger mærke til det, vi gør. Det er en stor anerkendelse af vores arbejde for at skabe oplevelser udover det sædvanlige. Vi er nået hertil på grund af dygtige og dedikerede medarbejdere, så jeg er beæret over at modtage prisen på vegne af os alle,” siger Astrid Søes Poulsen.

Se også