25.06.2021

ROCK I LUNDEN flytter til FÆNGSLET

ROCK I LUNDEN flytter i år til FÆNGSLET på grund af corona-restriktioner. Samtidig udskydes Celebrating Dolly og erstattes med Annika Aakjær og The Savage Rose.

Koncertscene med publikummer på koncertpladsen ved FÆNGSLET

ROCK I LUNDEN bliver i år til ROCK I FÆNGSLET. På grund af corona-restriktioner er det ikke muligt at holde koncerterne i Lunden som normalt, men heldigvis kan koncerterne afholdes her på FÆNGSLET, da vi har de ekstra kvadratmeter, der skal til. Det er ikke en permanent flytning, men gælder kun for i 2021.

”Selvom vi åbner samfundet op, er kulturen og live-musikken stadig meget påvirket af krisen. For Eigils Musikforening og Horsens & Friends er det vigtigt at gennemføre koncerterne, få artisterne på scenen og live-musikken ud til folket. Musikken SKAL spille i Horsens. Derfor har vi valgt at flytte koncerterne til FÆNGSLET,” siger direktør for Horsens&Friends Claus Visbye.

”Selvfølgelig vil vi savne Lunden, men når alternativet er at aflyse for andet år i træk pga. af Corona, så er dette en god løsning” fortsætter Claus Visbye.

Til gengæld vil der være god plads til folk, og der opfordres til at tage tæpper med til at sidde og hygge på, og ligeledes vil der blive gjort ekstra ud af udbuddet af mad og drikke.

Celebrating Dolly flyttes og erstattes med Annika Aakjær og The Savage Rose

I samme ombæring flyttes hyldestkoncerten for Dolly Parton til efteråret. I anledning af Dolly Partons 75 år fødselsdag, skulle koncerten have foregået den 28. august, som en del af ROCK I LUNDEN, i stedet bliver den udskudt til efteråret for at skabe de optimale rammer. Den 28. august kan I i stedet opleve højaktuelle Annika Aakjær og legendariske Annisette og The Savage Rose som en del af ROCK I FÆNGSLET.

Billetter:
Selvom koncerterne flytter til FÆNGSLET gælder de samme billetter - og billetten til Celebrating Dolly gælder nu til Annika Aakjær og The Savage Rose.
Har du købt en endags-billet til Celebrating Dolly, modtager du en mail fra Ticketmaster om flytningen af koncerten.

Ombytning af billetter:
Har du ikke fået ombyttet din 2020 ROCK I LUNDEN partout-billet, skal du blot tage den med op på FÆNGSLET den første aften, så ombytter vi den der.

Arrangører: Horsens & Friends og Musikforeningen Eigils

For mere information om ROCK I LUNDEN: www.rockilunden.dk

 

Partoutbilletter: 995 kr. + gebyr

Enddagsbilletter: 375 kr. + gebyr

Se også