27.01.2022

Nyt stort heavyrock-event på FÆNGSLET

Dommen er afsagt: Publikum skal bag tremmer og straffes med pigtråd og riffs på det nye heavyrock-event JAILBREAK i FÆNGSLET i Horsens, hvor SABATON, ACCEPT, JESPER BINZER, STEVE’N’SEAGULLS, ELECTRIC GUITARS m.fl. optræder.

Jailbreak logo over billede af FÆNGSLET

Det tidligere statsfængsel i Horsens har tidligere huset forbrydere gennem halvandet århundrede, men nu er det tid til masseoprør: Den 13. august 2022 danner FÆNGSLET ramme om en hel dag fyldt med hård musik på JAILBREAK! Det kommer til at foregå på to scener – en stor hovedscene midt i fængselsgården samt en mindre indendørs scene. JAILBREAK vil det første år være et heldags-event med mulighed for overnatning.

”JAILBREAK genindfører pigtråd i FÆNGSLET i Horsens ved at bringe store rock- og metalnavne til moderlandet og samle alle os, der er vilde med den hårde musik. Der mangler simpelthen et stort event i Jylland, der hylder og prioriterer heavyrocken,” siger Jens Karlsson, projektleder for JAILBREAK.

Publikum vil på JAILBREAK kunne opleve en bred vifte af bands, som alle har storslåede riffs til fælles, og der er for alvor lagt op til et musikarrangement med både tyngde og kant med navne som SABATON, ACCEPT, JESPER BINZER, STEVE’N’SEAGULLS, ELECTRIC GUITARS og mange flere på scenerne.

Horsens Statsfængsel er for længst blevet lukket og omdannet til det kulturelle fyrtårn FÆNGSLET for både byen og hele området, og det har i løbet af de seneste mange år gennemgået en lang udvikling, hvor byen har dannet ramme om adskillige store koncerter – ofte til den hårde side.

Claus Visbye, direktør og programansvarlig for kulturnetværket Horsens & Friends, udtaler:

”Horsens har haft en stolt tradition for den hårde musik. Det er en by, der er opstået omkring den tunge industri, og som er kendt for det hårde liv i både fængslet og i byen generelt i gamle dage. JAILBREAK er sammensmeltningen af alt det gode, der er sket i Horsens igennem de seneste mange år, og vi glæder os til at fejre den hårde musik i disse fantastiske historiske rammer med et stort tilbagevendende event, der dyrker fællesskabet.”

JAILBREAK er blevet til i et samarbejde mellem koncertarrangøren Live Nation og kulturnetværket Horsens&Friends. Målet er at opbygge en stærk tradition for at mødes til god, hård tråd hvert år på en festival i Horsens midt i Jylland.

Læs meget mere og køb billet på www.jailbreak.dk og følg JAILBREAK på både Facebook og Instagram.