05.09.2022

Stande revet væk til populært loppemarked på FÆNGSLET

De 150 stande til Habengut Marked på FÆNGSLET blev udsolgt på rekordtid.

Stand på Habengut Marked

Det er efterhånden blevet en fast tradition for rigtig mange at tage til Habengut Marked på FÆNGSLET. Det kan både mærkes blandt publikum, hvor kærestepar, veninder, familier og kollegaer har gjort det til en tradition at besøge Habengut på FÆNGSLET de to årlige weekender. Men også blandt stadeholdere er det et populært marked, og de 150 stande blev udsolgt på rekordtid forud for loppemarkedet den 10. og 11. september på FÆNGSLET.

"Loppemarkedet på FÆNGSLET er noget særligt, fordi vi kan skabe en helt speciel markedsstemning, når vi både tager tre indendørshaller og Fængselsgården i brug. Derudover er der en mad-gård med udvalg af mad, kaffe og snacks. FÆNGSLET danner en fantastisk kulisse for en loppe-udflugt," siger Habengut-arrangør Dorte Kusk Mikkelsen.

FÆNGSLETs Kultur- og eventleder Nana Renée Andersen er også meget begejstret for Habengut Marked på FÆNGSLET: ”Vi er enormt glade for den kæmpe interesse, vi oplever for Habengut Marked – både fra gæster og stadeholdere. Vi glæder os endnu engang til at byde velkommen til en fantastisk weekend på FÆNGSLET.”

Genbrugstrenden fortsætter

Der er intet, der tyder på, at genbrugstrenden er ved at aftage – nærmest tværtimod. Det kæmpe loppemarked på FÆNGSLET er gang på gang yderst velbesøgt og udover at rigtig mange mennesker sætter pris på at købe genbrug, så har det ifølge arrangør Dorte Mikkelsen også stor betydning, at det er hyggeligt at komme på loppemarkedet. Dorte Mikkelsen er selv en ivrig loppegænger.

"Den bedste form for genbrug, er at bruge de ting, som allerede ér produceret. De fleste gamle ting er lavet i så god en kvalitet, at de holder i flere generationer. Mit hjem er fyldt med genbrugsskatte, lige fra møbler, malerier, keramik til min søns legetøj. Og så er det jo bare en bonus, at det også er super sjovt og hyggeligt at gå på jagt i et mekka af skjulte skatte.”

Der er gratis parkering på FÆNGSLET til Habengut Marked.

Gå ikke glip af Fængselsmuseet

Kombiner din tur til Habengut markedet med en tur i Fængselsmuseet. Besøg Europas største fængselsmuseum og mærk den specielle stemning krybe helt ind under huden. Du møder fanger og vogtere, når de som skygger går forbi på gangene, og du kan se og høre dem på skærme, hvor de fortæller om alt fra familieforhold til problemer med narko.

Afslut turen med at gå gennem Lorentzens tunnel: en rekonstruktion af den 18 meter lange flugttunnel Carl August Lorentzen gravede under fængselsgården i 1949. Så gå ikke glip af muligheden for at besøge det prisvindende fængselsmuseum.

Både museet og Habengut Marked har åbent begge dage kl. 10-16.

Se også

FÅ MERE UD AF DIT BESØG