11.11.2022

FÆNGSLET modtager Horsens Alliancens CSR-pris

På FÆNGSLET er vi enormt stolte af at have modtaget Horsens Alliancens CSR People-mærke, der gives til virksomheder, som går forrest og udviser et særligt ansvar overfor ledige på kanten af arbejdsmarkedet.

Horsens Alliancens CSR-mærke

På FÆNGSLET har vi et stort fokus på bæredygtighed. Vi skal passe på ressourcerne – både de menneskelige og materielle. I FÆNGSLETs bæredygtighedscharter har vi udvalgt fire fokusområder, som vi har særligt fokus på, og her er socialt ansvar og menneskelige ressourcer ét af dem. Derfor er vi også meget glade for at blive tildelt prisen endnu engang.

Vi har en målsætning om at give medarbejdere med fysiske og/eller psykiske udfordringer en plads på arbejdsmarkedet og har derfor gennem mange år haft et større antal medarbejdere ansat i flexjob. Først og fremmest er vi enormt glade for de gode, vigtige og vellidte kollegaer, som er med til at gøre FÆNGSLET til et unikt sted – og så er vi selvfølgelig glade for at blive hædret med denne pris som en anerkendelse af, at vi bidrager til at løfte det sociale ansvar, som er en vigtig del af vores DNA.

Se også

FÅ MERE UD AF DIT BESØG