14.07.2020

Mange gæster kan give kø

Der er mange gæster i Fængselsmuseet i disse dage. Vi kan tydeligt mærke på antallet af besøgende, at mange holder ferie hjemme i år. Vi gør vores bedste for at give alle gæster i museet en god oplevelse samtidig med, at vi overholder myndighedernes retningslinjer, derfor kan der opstå kø.

Deltagere til guidet rundvisning i Fængselsmuseet

Vi vil forberede jer på, at I kan risikere at skulle stå i kø, da vi desværre ikke har kapacitet til at udvide åbningstiden eller indføre et bookingsystem med pladsbestilling. Det betyder at I kun kan købe entrébillet i billetsalget i den grønne port på dagen for jeres besøg.

Hvad hvis vi vil med på en rundvisning?
Når I booker plads på en rundvisning, er I sikret plads til rundvisningen - og der er ikke ventetid til rundvisningerne (som foregår udendørs). Der kan dog være kø for at komme ind i museet.
Rundvisningerne kan bookes online her. På selve dagen er det ikke muligt at booke online, men istedet frigives der ekstra pladser, og de kan kun bookes ved fremmøde i receptionen efter "først til mølle"-princippet.

Hvornår på dagen skal vi komme? 

Fængselsmuseet har åbent hver dag i sommerferien kl. 10-16. I øjeblikket oplever vi, at der er flest gæster fra kl. 10-13.30 - så måske kan I være heldige at undgå kø, hvis I kommer lidt før 10 eller ud på eftermiddagen. Men vi garanterer intet.

Oplev de nye spændende lydfortællinger gratis
Nu kan I også tage en tur rundt på Fængselsgrunden med helt nye lydfortællinger i ørerne. Tag et kort med Fængselsfortællinger ved den store port til højre for billetsalget, og lyt jer rundt om den fantastiske fængselsbygning. I kan også være heldig at få en tur i vores nye fangetransport.

God fornøjelse med jeres besøg.

Se også