25.05.2020

Fængselsmuseet åbner igen 9. juni

Snart kan du igen gå på opdagelse i de mange fængslende historier på Fængselsmuseet, for den 9. juni åbner museet igen. Vi glæder os til at byde jer indenfor.

Den grønne port ind til fængslet

Tirsdag den 9. juni slår Fængselsmuseet igen dørene op for besøgende, og udstillingerne er nu mere relevante end nogensinde før, fordi Corona-isolationen i den grad har draget paralleller til livet i fængsel.

Fængselsmuseet holder fast i planen om at genåbne 9. juni, som der blev lagt op til i tredje fase af genåbningsplanen.

"Da der kom en melding om, at kulturinstitutioner måtte åbne i fase tre, lagde vi program efter det. Det betyder, at vi i øjeblikket er i gang med nogle store projekter, der følger Vestsal-projektet. Men 9. juni står vi klar med et fint museum, som vi glæder os til at invitere folk ind i," siger museumschef Merete Bøge Pedersen.

Samtidig arbejder Fængselsmuseet i øjeblikket på at gøre stedet endnu mere handicapvenligt, derfor er to nye elevatorer på vej.

Ved genåbningen følger museet Kulturministeriets restriktioner og retningslinjer og sørger for at skabe tryghed blandt gæsterne.

Overnatning og Spisehus er åbent

FÆNGSLETs spændende overnatningstilbud SleepIn er åbent, så du kan allerede nu komme forbi og få en usædvanlig nat bag tremmer.

Spisehuset 8F er også åbent, og her kan du nyde de lækre varme måltider, smørrebrød, kage, sandwich, kaffe og meget mere. Det er også stadig muligt at bestille 'nem take away' mellem 11.30 og 16.00.

Vi glæder os til at se jer.