24.06.2020

Nyd lækker brunch til opholdet bag tremmer

Nu kan I nyde lækker brunch fra Spisehuset 8F til en fordelagtig pris, når I overnatter i en fængselscelle i SleepIn.

Brunchbuffet i Fængslets cafe

Hjemmerøget laks, økologiske æg, udvalg af skinke og spegede pølser, oste, pesto, marmelade, yoghurt med granola, frisk frugt og smør, fuldkornsbolle, rugbrød og kage. Dét er, hvad I kan sætte tænderne i efter en nat bag tremmer i SleepIn, for nu er det muligt at bestille et brunchtilbud hos Spisehuset 8F sammen med overnatninger.

I kan bestille brunchen som tilkøb til jeres booking via. hjemmesiden, på telefon eller mail - og den betales sammen med cellen.

Hvis I ønsker brunch, skal I bestille bord direkte hos Spisehuset 8F, som gerne åbner kl. 9.00, så længe I bestiller bord i forvejen.

Når I tjekker ind i SleepIn, får I udleveret en voucher, som I afleverer i spisehuset, når I skal have brunch.

Den lækre brunch koster 145 kr. pr. person, når den tilkøbes til en overnatning. Drikkevarer købes direkte hos Spisehuset 8F.

Halv pris på museumsbesøg
Husk, at I får halv pris på entré og rundvisninger i Fængselsmuseet i hele skolernes sommerferie 27. juni-9. august. En almindelig voksenbillet koster derfor kun 55 kr. og en rundvisning 17,50 kr. Som altid er der gratis entré for børn og unge under 18 år.

På Fængselsmuseet kan i denne sommer opleve en helt ny skattejagt for hele familien eller være med, når vi for første gang viser vores cellevogn fra Vestre Fængsel frem. I kan også se udstillingen om ‘Liget i tønden’ eller komme med på de særlige sommerrundvisninger og høre den usædvanlige historie om præsten, der stod bag fængslets største fangeflugt.

I kan selvfølgelig også opdage den spektakulære 18 meter lange flugttunnel, som flugtkongen Lorentzen flygtede gennem i 1949 eller mærke den specielle stemning i fangekælderen ’Underverdenen’. Hør også fortællingen om den sidste henrettelse i Danmark, der foregik i fængselsgården, hvor fangen Jens Nielsen blev halshugget.

Vi glæder os til at se jer til fængslende sommeroplevelser.

Se også