28.10.2020

Nye retningslinjer på FÆNGSLET pga. COVID-19

For at gøre dit besøg på FÆNGSLET til en tryg oplevelse, følger vi myndighedernes retningslinjer, derfor er der fra i morgen torsdag den 29. oktober krav om mundbind i Fængselsmuseet, receptionen, SleepIn og Spisehuset 8F. Derudover vil der være begrænsede pladser på rundvisningerne.

FÆNGSLET i sollys med pigtrådshegn rundt om

Fængselsmuseet råder over 4000 kvadratmeter, der er derfor masser af plads, og vi sørger for kun at lukke så mange gæster ind, at det er muligt at holde god afstand.

Vi har opsat skilte og afstandsmarkeringer ved steder, hvor der kan opstå kø. Der er ekstra rengøring, håndsprit flere steder rundt i museet og der er mulighed for håndvask på museets toiletter. Vi opfordrer alle gæster til at holde afstand, vaske hænder ofte, bruge håndsprit og følge de anvisninger, vores medarbejdere giver.

RUNDVISNINGER

Booking af rundvisninger gældende indtil 22. november:

  • Guidede rundvisninger foregår i mindre grupper på maks. 10 personer. Pladser på guidede rundvisninger kan fortsat bestilles her på hjemmesiden.
  • Rundvisninger med fængselsbetjentene foregår som foredrag, og der sælges ligesom til guidede rundvisninger fortsat pladser via hjemmesiden.
  • Grupperundvisninger kan kun bookes pr. telefon og mail og ikke online som tidligere. De kan bookes for op til 9 personer på almindelige vilkår. Rundvisninger foregår med en rundviser rundt på grunden.
  • Er I flere end 9 personer kan I booke et museumsforedrag, da det godt kan lade sig gøre i forhold til retningslinjerne om siddende gæster. (Foredrag op til 49 personer 1600 kr. + entré).
  • Alle skolerundvisninger fortsætter som hidtil, da de ikke er omfattet af forsamlingsforbuddet.

Alle rundvisninger (undtagen foredrag) foregår i øjeblikket udendørs på den historiske fængselsgrund.

MUNDBIND

  • Alle museumsgæster skal bære mundbind både i receptionen, museet og i Spisehuset 8F og til og fra museumsforedrag. Der skal IKKE bæres mundbind på udendørs rundvisninger.
  • Der skal bæres mundbind i SleepIn, når I færdes på gangarealer, fællesområder og faciliteter og i forbindelse med indtjekning i receptionen.

Maks antal af personer i receptionen nedsættes til 10 personer.

Fængselsmuseet har åbent som normalt.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

 

 

 

Se også