02.02.2022

Pop-up Skatehal i vinterferien

Drømmen om at lave seje tricks på hjul bliver nu til virkelighed på FÆNGSLET i uge 7, når Magasinet omdannes til en indendørs skatehal.

Pop-up skatehal med børn på løbehjul

Kickflipper vildt! Ja, det bliver der rig mulighed for på FÆNGSLET, når oplevelsesvirksomheden i hele uge 7 slår dørene op for skatere og løbehjulfans i en midlertidig indendørs skatehal. Hæng ud med venner, øv nye og gamle tricks eller cruise rundt på dit board.

”Vi glæder os til for første gang nogensinde at invitere inden for i vores helt egen vinterferie-skatehal. Vi har gennem årene fået henvendelser fra flere, der ønsker at opleve skate på FÆNGSLET, så det har vi lyttet til – og nu skal det være,” siger FÆNGSLETs kultur- og eventleder Nana Renée Andersen og fortsætter:

”Vi har bygget kickers og quarters, så vi satser på, at de bliver brugt mange gange fremadrettet.”

Skatehal for alle – med og uden hjul

Der bliver stillet en mini-quater, kickers og forskellige andre elementer op, så man kan få luftet hjulene. Om det er på to, tre eller fire hjul står frit for – så længe man husker hjelmen. Alle er velkomne uanset alder og niveau, selv lillebror og lillesøster på løbecykel kan krudte af i et miniput-område uden at komme i karambolage med de større to- eller firehjulede.

Der vil også blive sat en graffitivæg op til fri afbenyttelse udendørs, så de kreative kan spraye løs og udvikle deres street art-skills. Man skal blot medbringe egen maling.

“I streetåndens tegn vil vi gerne give mulighed for at male graffiti på lovlig vis, så vi håber på at se en masse lækre pieces og seje tags,” siger Nana Renée Andersen.

Der vil være forskellige aktiviteter, som bliver offentliggjort i løbet af ugen. Følg med via hjemmesiden eller Facebookeventet Jail Rail Skatehal på FÆNGSLET.

Er der brug for en pause mellem sessions eller et sted af parkere forældrene, kan det klares i hang-out området, hvor der vil være mulighed for at købe sodavand, vand, kaffe og the. Spisehuset 8F disker også op med lækkerier til de sultne.

Kør sikkert-regler:

For at alle får en god og sikker oplevelse i hallen, er der lavet et sæt ordensregler, som skal følges.

· Alle skal benytte hjelm, uanset alder eller niveau, og vi opfordrer til at benytte yderligere beskyttelsesudstyr
· Se dig for, kig dig omkring og vær opmærksom på andre
· Giv plads og stå ikke i vejen for hinanden
· Ha’ det sjovt og del gerne ud af dine bedste tips og tricks!

Husk, at al færdsel i hallen er på eget ansvar.