13.02.2023

YouTube-megastjerner overnatter i FÆNGSLET: Video set af millioner

Den verdensberømte YouTube-gruppe Sidemen har besøgt FÆNGSLET og udgivet en video, som efter et døgn har over 4,4 millioner visninger.

Barn sammen med YouTuberne Sidemen

Søndag aften udgav de britiske YouTubere Sidemen med 17,9 millioner følgere en video fra deres besøg på FÆNGSLET. Mindre end et døgn efter udgivelsen er videoen set af mere end 4,4 millioner.

”Det er ret vildt det her! Det siger jo noget om, at kendskabet til FÆNGSLET går udover landets grænser, når berømte-YouTubere med knap 18. mio. følgere besøger os,” siger kommunikations- og marketingansvarlig på FÆNGSLET Maria Levy.

I videoen kan man følge de sjove YouTubere, der til deres store overraskelse skal overnatte i det tidligere fængsel. Sidemen-medlemmerne overnatter på tre af verdens mest usædvanlige steder – heriblandt FÆNGSLET. De besøger også Fængselsmuseet og i den underholdende video, lægger de vejen forbi forskellige steder i Horsens.  

FÆNGSLET har over en længere årrække oplevet en stigende kendskabsgrad, og oplevelsesvirksomheden håber, at stjernernes video vil skabe yderligere opmærksomhed om stedet.  

”Vi håber da, at videoen kan få endnu flere – især unge - til at få øjnene op for de mange oplevelser, vi tilbyder her på FÆNGSLET,” siger Maria Levy.

Under deres besøg på FÆNGSLET var de kendte YouTubere hvert fald et stort hit blandt børn og unge, som genkendte dem og ville have taget fotos med dem.

Sidemen har den største YouTube-kanal i Storbritannien og gruppen har også en fastfoodkæde og deres eget tøjmærke.

Se Sidemen besøge FÆNGSLET i videoen her:

Se også