hold events i Fængslende rammer

Er du eventarrangør og drømmer om at holde et storslået event i rå rammer, hvor kun fantasien sætter grænser? Eller leder du efter en unik location til en tv-produktion? Så er FÆNGSLET det helt rigtige venue. Vi har mange store arealer både inde og ude, lokaler med alsidige udtryk og autentiske områder, der ikke findes andre steder. Uanset om du skal afvikle et stort kulturarrangement eller optage en spændende filmscene, er du kommet til det rette sted.

Som ekstern arrangør kan I leje et eller flere af FÆNGSLETs mange områder og lokaler. FÆNGSLETs eventafdeling er altid til rådighed til sparring, rådgivning og support.

Med en co-produktion indgår I et samarbejde med FÆNGSLETs eventafdeling, og begge parter fungerer som arrangører.

Som arrangør på FÆNGSLET får du 20% rabat på overnatning i SleepIn, og det er muligt at tilbyde gæster en særpris i Fængselsmuseet ifm. arrangementer, så gæsterne får den fulde fængselsoplevelse.

Madslanger

Tv-produktion

Leder du efter et sted at optage en film eller tv, eller er du locationscout? Læs mere her.

eventtyper

Er du arrangør af et bestemt event og leder efter et venue? Eller har du brug for inspiration til kommende events? Så læs med herunder.

Koncerter
Måske er det pigtråden, der gør det. Måske er det tremmerne for vinduerne. Måske de gamle mure? Sikkert er det i hvert fald, at enhver koncert bliver federe af at blive spillet på FÆNGSLET! Og faktisk er der blevet spillet mere end 100 af slagsen på Fussingsvej siden 2012.

Store udenlandske navne som Metallica, Lenny Kravitz, Aerosmith, Sting, Foo Fighters, Rammstein, Hollywood Vampires, Tom Petty and The Heartbreakers og Runrig har lagt vejen forbi.

Det samme har populære danske navne som Dizzy Mizz Lizzy, Kashmir, Rasmus Seebach, Nephew, Mads Langer, L.O.C., Volbeat, D-A-D og Phlake.

Har du endnu ikke har oplevet en koncert på FÆNGSLET, har du virkelig noget til gode. Hold øje her på hjemmesiden under Det sker, vores Facebookside eller vores nyhedsbrev – så er du sikker på at få de seneste koncertnyheder.

Læs mere om, hvem der har spillet på FÆNGSLET her.

Vil du afholde en koncert i FÆNGSLETs unikke rammer, så kontakt vores eventafdeling. 

Festivaler
Med vores 116.000 m2 store grund, som både rummer frodige parker, store græsplæner, grus og råt murværk, er der rig mulighed for at skræddersy en hvilken som helst festival til FÆNGSLET.

I parkerne uden for ringmuren kan der laves små grønne oaser, som danner den hyggeligste ramme for events, f.eks. til musikfestivalen Wall of Sound. Og inden for ringmuren får man også den helt rigtige atmosfære til f.eks. heavy-festivalen Jailbreak. Områderne kan skaleres op og ned som det passer bedst, og gør det muligt at indrette optimale festivalpladser for alt mellem 500-35.000 mennesker.

De store indendørs arealer som ligger lige op ad den gamle Fængselsgård, gør det også muligt at benytte både inde- og uderum til din festival. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser!

Det er heller ikke kun musikfestivaler, FÆNGSLET egner sig til. Hvert år huser vi nemlig også både Horsens Middelalderfestival, Horsens Teaterfestival, Street Food Festival og ølfestivalen Beers Behind Bars, samt mange andre festivallignende arrangementer.

Vil du afholde en festival i FÆNGSLETs unikke rammer, kan du kontakte vores eventafdeling

Ud over de store musikoplevelser, som FÆNGSLET ofte har sat ramme for, er der også mange andre store showoplevelser i eventpaletten på FÆNGSLET. Nogle ligger lige til højre benet – og andre gør ikke. Der sker nemlig også noget helt særligt, når vores rå rammer krydres med kultur, man normalt ikke forbinder med pigtråd og tremmer for vinduerne.

Verdensballetten, der hver sommer vender tilbage på FÆNGSLET, er et godt eksempel på den magi, der opstår i kontrasterne mellem den rå bygning og finkulturel ballet. Det kan også være debatarrangementer, totalteater, stand-up og meget, meget mere.

Shows kan holdes i alle typer og størrelser på FÆNGSLET, og vi har rammer til de fleste idéer – både de store, små og skæve. Er det måske et intimt totalteater i den gamle Arrest? Et Wrestling show i det gamle Trykkeri? En danseforestilling i Gl. Celle? Eller noget helt fjerde?

Med Vestsalen har FÆNGSLET fået udvidet mulighederne for at huse nye spektakulære arrangementer i en sal, der er skabt til bl.a. shows. Og selvom salen er meget ny, har nationale og internationale artister som Phil Campbell, Sanne Salomonsen, Steve ’n' Seagulls, Kwamie Liv, FABRÄK, Danmarks Symfoniorkester, Barbara Moleko og mange andre allerede spillet salen op.

Med hele 16,5 meter til loftet i Indergården, er der rig mulighed for fantastiske scenografier, hvilket bl.a. kom smukt til udtryk ved hyldestkoncerten for Dolly Parton, en livekoncert som blev vist på TV2.

Læs om mulighederne for at optage på FÆNGSLET her.

Vil du afholde shows i FÆNGSLETs unikke rammer, så kontakt vores eventafdeling. 

Med de mange gamle værksteder fordelt over hele grunden, og med store udearealer som forbinder dem, er FÆNGSLET helt oplagt til messer og markeder i verdensklasse.

Brug de indendørs områder til stande, oplæg, præmieoverrækkelser og alt muligt andet – og brug de udendørs til store madoplevelser med streetfood og hyggelige siddemiljøer, som skaber forbindelse mellem de mange indendørs locations.

FÆNGSLET huser hvert år store messer og markeder af alle typer – fra Krimimesse til Habengut Marked, fra Rotary Kunstmesse til Hello Vintage og fra Jul på FÆNGSLET til Prison Ink. Og pga. vores store arealer, kan flere af messerne kalde sig for både Danmarks og Skandinaviens største af sin slags.

Vil du afholde en mindeværdig messe i FÆNGSLETs unikke rammer, så kontakt vores eventafdeling. 

Kigger man på de mange, gamle vægge rundt omkring i bygningen, er det via graffitien tydeligt, at FÆNGSLET altid har inspireret til kreative udfoldelser. I Fængselsmuseet kan du udover kreative flugt-redskaber også se flere tidligere fangers fine og indtryksfulde billedkunst, træsnit og meget mere.

Men det er ikke kun de tidligere fangers kunst, der kan udstilles på FÆNGSLET. Hvert år udstiller f.eks. 40 kunstnere til Rotary Kunstmesse på FÆNGSLET, foruden alle de kunstnere man får med i oplevelsen til events som f.eks. Prison Ink.

På FÆNGSLET vil vi ud over de sansefulde oplevelser også gerne kunne indbyde til seriøse samtaler. Det gør vi f.eks. i stor stil på Fængselsmuseet, men også til arrangementer som Grundlovsdebat på FÆNGSLET og til et væld af foredrag for alt mellem 10-600 mennesker.

Vil du bruge FÆNGSLETs unikke rammer til en udstilling, foredrag eller lignende, så kontakt vores eventafdeling.

Selvom det er en del år siden, at der sidst var fanger, der trænede i fængselsgården, er der stadigvæk tusindevis af hårde gæster, der hvert år får sved på panden på FÆNGSLET. Det gør de f.eks. til det årlige OCR løb Reborn eller til diverse løb på den udsigtsrige Tusindmetersti, der går hele vejen rundt om FÆNGSLET.

De store arealer byder ind til løb af både den lange og korte slags, og den gode placering i Horsens gør også FÆNGSLET oplagt som startpunkt til lange cykelløb såsom det årlige mountainbike løb, Prison Break.

Tusindmeterstien, der måler præcis – ja, du gættede rigtigt – 1000 meter, er oplagt til aktivitets- og konkurrenceløb. Med dens gang gennem de grønne arealer er der også mulighed for at opsætte telte og scener med ekstra aktiviteter i forbindelse med sportsarrangementer, som f.eks. til Stafet for Livet.

Vil du afholde et sportsarrangement på FÆNGSLETs unikke arealer, så kontakt vores eventafdeling. 

På FÆNGSLET elsker vi oplevelser for hele familien – og derfor synes vi også, det er helt OK at invitere børn og unge bag tremmer. De fleste børn har endda lyst til at komme tilbage, efter de er blevet sat fri!

FÆNGSLETs mange finurlige arealer inviterer nemlig til at sætte fantasien fri og skabe fantastiske historiefortællinger for både store og små. Derfor kan vi heller ikke selv lade være med hvert år at invitere børn og barnlige sjæle ind til arrangementer i forbindelse med påske-, vinter- og efterårsferie, der f.eks. byder på pop-up skatehallen Jail Rail, Halloween, Eventyrland og selvfølgelig den årlige Fastelavnsfest.

Mange ungdomsskoler, lejrskoler og andre foreninger har også haft fornøjelse af at benytte vores arealer til børneshows, workshops og andre aktiviteter. Og de store udendørs arealer giver også god plads til at få fyret en masse energi af. Kombineret med de 53 sengepladser i vandrehjemmet SleepIn, er der rig mulighed for at skabe en fuldendt oplevelse bag tremmer.

Vil du skabe oplevelser for børn og unge på FÆNGSLET, som de aldrig glemmer, så kontakt vores eventafdeling.

Andre har brugt FÆNGSLET til

Lys på FÆNGSLET

Lys på FÆNGSLET er en unik belysningsinstallation, der med innovativ wash-lys teknologi fremhæver bygningens arkitektoniske detaljer. Gennem skiftende farver og lysscenarier bringes bygningens karakter til live og skaber den ideelle atmosfære til ethvert arrangement.

 

Lys På FÆNGSLET Vestsalen3

Kontakt FÆNGSLETs eventteam nu!

Vores eventafdeling sidder klar til at gøre jeres næste event til en fængslende oplevelse.

Tlf: 88 62 47 00
arr@faengslet.dk

Se også

FÅ MERE UD AF DIT BESØG