Overnat bag tremmer

Prøv et frivilligt ophold i en celle og få en fængslende oplevelse.

SleepIn er et overnatningssted for alle, der har lyst til at prøve noget anderledes. FÆNGSLETs gamle sygeafdeling er omdannet til et unikt vandrerhjem med værelser i de gamle celler. Cellerne har stadig tremmer for vinduerne og originale celleradioer, hvilket giver en autentisk atmosfære. Hver celle er unik og fortæller med et citat om en tidligere indsat, der har overnattet i netop den celle.

Der er plads til 1–4 personer i hver af de 22 celler, hvor man i ægte fængselsstil sover i køjesenge. Undtaget er brudesuiten, der forkæler med noget så luksuriøst som en dobbeltseng.

Bad og toilet findes på gangene, og der er også adgang til et fælleskøkken og et sofaområde. Der er gratis WiFi i alle celler. SleepIn ligger i FÆNGSLETs nordgård.

RABAT I FÆNGSELSMUSEET

Husk, at du får 20% rabat på entréen til Fængselsmuseet, når du overnatter i SleepIn. 

Check-in og betaling foregår i vores reception mellem kl. 14-16 (kl. 17 i højsæsonen). Hvis det ikke er muligt at møde op i dette tidsrum, kan du lave en aftale ved at kontakte os i åbningstiden på tlf. 7610 0011 eller på sleepin@faengslet.dk. Receptionen ligger i forbygningen.

Check-ud er kl. 10.00.

Når du besøger SleepIn, har du mulighed for at lave en let anretning i vores hyggelige køkken. Der er to kogeplader, en mikroovn, gryder og pande, samt service til 12 personer. Vær opmærksom på, at der ikke er en ovn.

På 1. sal har vi indrettet en hyggekrog med sofaer og stole, hvor du også finder et lille udvalg af spil og bøger.

Der er kørestolsadgang til SleepIn, og 2 x 2 pers. kørestolsvenlige værelser samt handicaptoilet/badefaciliteter.

Hvis du ønsker morgenmad, kan du bestille morgenmadsposer eller brunch online sammen med din værelsesbooking eller ved at kontakte receptionen på 76 10 00 11 eller sleepin@faengslet.dk

Få brunch for 130 kr. for voksne og til halv pris for børn 3-10 år, hvis det bestilles online ved booking af overnatning.

KONTAKT RECEPTIONEN

Telefonen er åben: 
Man-fre kl. 9-16
Lør-søn kl. 10-16

Tlf: 76 10 00 11
sleepin@faengslet.dk

SE OGSÅ

FÅ MERE UD AF DIT BESØG