LEJRSKOLE BAG TREMMER

Tag på et usædvanligt lejrskole-ophold, der både giver fagligt udbytte og styrker sammenholdet i klassen. Med en lejrtur til FÆNGSLET får eleverne en ekstra spændende og helt anderledes oplevelse. Mulighederne er mange, og I kan selv sammensætte aktiviteterne.

Eleverne får desuden gratis adgang til Fængselsmuseet, og I kan gøre lejrturen endnu mere spændende og lærerig med en rundvisning for hele klassen.

Klassen kommer til at bo i den gamle sygeafdeling i Nordgården, der nu er ombygget og har fået navnet SleepIn. Bygningen rummer 50 sengepladser fordelt på 22 værelser med plads til 1–4 personer i hver celle. I ægte fængselsstil sover man naturligvis i gamle køjesenge. Eleverne får deres egen nøgle, så de kan komme ind og ud af cellerne. Der er bad og toilet på gangene. 

Inde bag de gule mure er der masser af plads til lege, sport og andre aktiviteter. Den store fængselsgård er perfekt til rundbold eller fodbold. Og I kan gøre klassens lejrskoleophold endnu mere fængslende ved at benytte Fængselsmuseets tilbud til skoler. Læs mere om det her.

Ønsker I morgenmad, kan I tilkøbe morgenmadsposer ved at kontakte receptionen.

Det tidligere statsfængsel ligger i gåafstand fra Horsens by og banegård, hvilket gør det nemt at komme til og fra.

DKK 250,- pr. elev (ved min. 15 elever) inkl. linned og ekskl. forplejning.

Rundvisning for skoleklasse (4.-10. klassetrin): DKK 600,-

KONTAKT RECEPTIONEN

Telefonen er åben: 
Man-fre kl. 9-16
Lør-søn kl. 10-16

Tlf: 76 10 00 11
sleepin@faengslet.dk

Mere om SleepIn

FÅ MERE UD AF DIT BESØG