PRAKTISK INFO – EVENTS OG KONFERENCER

For at gøre planlægningen af dit næste arrangement så let som muligt, har vi her samlet lidt praktisk information. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os.

Der er 800 gratis parkeringspladser på FÆNGSLETs område og et begrænset antal p-pladser for busser.

P2 er forbeholdt konferencegæster, mens P1 er til museumsgæster. P-pladser for handicappede findes tæt på hovedindgangen ved den grønne port. Der findes 20 el-ladestandere fordelt på P1 og P2.

Ved større arrangementer er der også mulighed for at parkere i området omkring FÆNGSLET eller benytte de alternative p-pladser ved Vesthallen på Fussingsvej et par minutters gang fra hovedindgangen.

Der er i de fleste af FÆNGSLETs lokaler WIFI, lyd samt projektor og lærred. Har I specielle ønsker til lyd og lys, samarbejder vi med flere leverandører, der kender de unikke lokaler på FÆNGSLET. Vi indhenter gerne tilbud i forbindelse med disse opgaver.

På FÆNGSLET har vi en klar holdning til bæredygtighed. Vi vil passe på ressourcerne både de menneskelige og materielle – og vi vil derigennem tage aktiv del i den globale kamp mod overbelastning af miljøet.

Derfor har vi udarbejdet et bæredygtighedscharter, som beskriver hvilke områder, vi sætter fokus på og hvilke handlinger, vi iværksætter.

FÆNGSLET ligger 1,6 km fra banegården. Man kan se FÆNGSLET oppe til venstre, når man kommer ud fra Banegården og det tager ca. 15-20 minutter på gåben. Ellers er det muligt at tage en TAXA eller bus nr. 9 fra Nørretorv.

Der er let adgang til de store værkstedslokaler gennem bilporten, f.eks. i forbindelse med messer og andre kundeevents.

Busser med gæster kan ikke forvente parkeringsmulighed op til og på koncertdage, men må gerne afsætte og afhente passagerer tæt på FÆNGSLET afhængig af arrangementet.

FÆNGSLET er jo en gammel størrelse, og i 1853 var der ikke tænkt så meget på tilgængelighed.

Til gengæld har vi gjort, hvad vi kan med ramper over dørtrin, en nyere elevator mm. for at gøre det muligt at komme rundt i de historiske lokaler. Personalet hjælper meget gerne til, hvis I har behov for hjælp.

(Værkstederne og Gymnastiksalen ligger ved jorden og har fin tilgængelighed.)

KONTAKT FÆNGSLET NU!

Konference- og eventteamet sidder klar til at gøre jeres næste arrangement til en fængslende oplevelse.

Tlf: Konference: 76 10 00 11  | Event: 88 62 47 00
Mail: arr@faengslet.dk

Se også

FÅ MERE UD AF DIT BESØG