Tv-produktion og photoshoot

FÆNGSLET rummer unikke locations i alle afskygninger - fra råt til storslået, fra murstensmure til naturudsigter og fra historisk til nyt.

FÆNGSLETs historiske bygning er helt naturlig at bruge til at fortælle gode historier. De autentiske cellegange og pigtrådshegnet på de høje mure sætter en ramme, man forstår.

Det er ikke altid let at få lov til at filme i et fængsel, men hos os inviterer vi indenfor. Vi hjælper med at finde de helt rigtige locations, så jeres historie bliver så troværdig som mulig. Og med de mange forskellige arealer på FÆNGSLET, er der også rig mulighed for billeder, der ikke skal rumme et fængselsudtryk.

FÆNGSLET har mange autentiske rammer, som er velbevaret i respekt for bygningens historie, derfor er der mange muligheder for både fotoshoots og filmoptagelser, der har brug for unikke billeder og stemninger. Har du f.eks. brug for en celle, en gitterdør, tunge mure med nato-pigtråd, lange cellegange, gårde, vinduer med tremmer eller andet, er FÆNGSLET helt sikkert det rette sted.

LOCATION FOR HVIDSTENGRUPPEN, MINKAVLERNE OG DOKUMENTARFILM

Flere anerkendte store danske film er optaget på FÆNGSLET - herunder 'Hvidstensgruppen I og II', 'De Frivillige', og 'R', serier som 'Minkavlerne', 'Ramasjang Mysteriet', 'GG Horsens' og et væld af dokumentarer, musikvideoer og meget andet.

Det er som udgangspunkt muligt at optage alle steder på FÆNGSLETs grund, dog er enkelte dele af Fængselsmuseet ikke tilgængelige til kommercielt brug. Øvrige dele, såsom den ikoniske Gl. Celle kan sagtens benyttes, dog uden for Fængselsmuseets åbningstid.

Vil du bruge FÆNGSLETs unikke rammer som location til din næste gode fortælling, så kontakt vores eventafdeling og hør mere om muligheder og priser.

Kontakt FÆNGSLETs eventteam nu!

Vores eventafdeling hjælper jer med at finde den helt rette, unikke ramme. 

Tlf: 88 62 47 00
arr@faengslet.dk

Eksempler på locations

E6H8926
Fængselsgården Pigtråd
Lys Nordgården
Arresten Blå Tremmedør 72Dpi 2000X1334
Gl. Celle
4. Vest Gang
4. Vest
Celle Eksempel
Celebrating Dolly
Celebrating Dolly2
Nybyggerne
Byens Bedste

Se også

FÅ MERE UD AF DIT BESØG