horisontudvidende SKOLEUDFLUGT 

Med en skoleudflugt til fængslet får eleverne mulighed for at tilegne sig viden og værktøjer til at forstå og formulere deres egen mening om svære etiske dilemmaer i et demokratisk retssamfund – hvordan og hvorfor straffer vi? 

En rundvisning varer ca. 60 minutter og foregår i øjeblikket på fængslets udeområde. Rundvisningerne er dialogbaserede, og formidleren kan med sin store baggrundsviden svare på de spørgsmål, som uundgåeligt dukker op i løbet af turen. Rundvisningernes indhold tilpasses i forhold til indskoling, mellemtrin og udskoling. En rundviser kan max have én klasse med på rundvisning. Er I derfor to klasser eller flere, skal der bookes ekstra rundvisere. Det er derfor ikke muligt at slå flere klasser sammen.

Tag på et unikt lejrskole-ophold bag tremmer og giv eleverne fagligt udbytte og hyggeligt samvær. Klassen kommer til at bo i den gamle sygeafdeling i Nordgården, der nu er ombygget og har fået navnet SleepIn. Bygningen rummer 50 sengepladser fordelt på 22 værelser med plads til 1 – 4 personer i hver celle, og der er bad og toilet på gangene.

Læs mere her

ENTRÉPRISER FOR SKOLER

Folkeskoleklasser og efterskoler:
(0.–10. klassetrin inkl. passende antal lærere)

Gratis entré

Ungdoms- og almene voksenuddannelser samt
ungdoms-, erhvervs- og produktionsskoler: 

Gratis entré ved fremvisning af gyldigt studiekort

Videregående uddannelser:

Alle over 18 år betaler normal entré

Rundvisning for skoleklasse:
(4.-10. klassetrin)

DKK 600,-
   

Rundvisning for alle andre typer af skoler: Læs mere om priser og booking her

Skoleklassetilbuddet gælder kun, hvis der følger et passende antal undervisere/voksne med gruppen. Vi foretrækker, at I som skoleklasse besøger Fængselsmuseet i hverdage mellem kl. 10-13, og ikke i weekender, skoleferier samt i højsæsonen i juli og august. Underviseren har det fulde ansvar for elevernes opførsel og handlinger under opholdet.

FORESPØRG PÅ EN SKOLEKLASSERUNDVISNING

Skolerundvisninger er for folkeskoleklasser eller private skoleklasser. Som udgangspunkt er der plads til én klasse pr. rundvisning.

Ungdomsskoler, videregående uddannelser, gymnasier, dagtilbud eller andre kan booke almindelige Grupperundvisninger her.

Bemærk, at dette IKKE er en endelig bekræftelse, men blot en forespørgsel. Du vil inden for fem arbejdsdage modtage en bookingbekræftelse eller et svar på forespørgslen.

KONTAKT RECEPTIONEN

Ved henvendelser om billetsalg og rundvisninger kontakt receptionen.

Telefonen er åben tirsdag-søndag kl. 10.00 – 16.00

Tlf: 76 10 00 11

Mail: kontakt@faengslet.dk

Mere om Fængselsmuseet

FÅ MERE UD AF DIT BESØG