Det siger vores gæster

Vi kunne skrive side op og side ned om, hvor kriminelt dygtige vores konference- og eventteam er. Men vi vil faktisk hellere lade dig høre det fra nogle af vores kunder. Så her har vi samlet et lille udpluk af udtalelser fra vores kunder, som kan være til inspiration for dit arrangement bag tremmer.

Dilemma Vestsalen

"Vi havde en uforglemmelig dag på FÆNGSLET. Rundvisning, opklaring af mordgåde, middag med DJ, intimkoncert og fest i Snedkeriet. En meget stor tak for en professionel og kompetent planlægning og afvikling af vores arrangement."

– Benny B. Laursen, Penta Advokater

Fangeflugt I Indergård

“Vi har brugt FÆNGSLET til en afdelingsdag med en blanding af fagligt indhold, rundtur og teambuilding-aktivitet. Det var en succes at gøre det i anderledes historiske omgivelser og stor ros til FÆNGSLET for det praktiske setup.“

– Johnni Buchholdt, TDC Erhverv

Standardmøde i celle

“Inspiring 40 LEGO innovators is hard but FÆNGSLET certainly gave us a great start. What really made the difference was how your team looked after us. Nothing was too much trouble or too hard. This was a key ingredient in our three day workshop being super successful. Having run venues all around the world this is now one of my favourites.”

- Graham Bishop, LEGO

Snedkeriet Biografopstilling

"Tusind tak for et rigtig godt arrangement. Spændende rundvisninger og interessant foredrag med tidligere indsat og nuværende fængselsbetjent. Vi kan kraftigt anbefale at holde arrangementer her. Professionelle hele vejen igennem."

– Jette Nemborg, Crisplant A/S

Kirkenimg 0019

"Lige hjemvendt fra et fantastisk ophold som indsat. FÆNGSLET har min største respekt for det arrangement, de satte sammen til os."

- Pernille Røjel, Arla Foods

KONTAKT FÆNGSLET NU!

Konference- og eventteamet sidder klar til at gøre jeres næste arrangement til en fængslende oplevelse.

Tlf: Konference: 76 10 00 11  | Event: 88 62 47 00
Mail: arr@faengslet.dk

Se også

FÅ MERE UD AF DIT BESØG