Foredrag til krimimessen

Krimimessen

16. og 17. mar. | Lørdag: 9.30-17.00 - Søndag: 9.30-16.00

Fra 150 kr. + gebyr

FÆNGSLET

Køb billet

FÆNGSLET udgør rammen om Krimimessen den 16. og 17. marts. Få spændingen helt ind under huden og kom tæt på et væld af populære krimiforfattere og foredragsholdere. 

Mød flere end 100 danske og udenlandske forfattere, når Horsens Kommunes Biblioteker inviterer til Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Glæd dig til spændende foredrag, nervepirrende højtlæsning og uddeling af årets prestigefyldte krimipriser.

Krimimessen blev for første gang indviet som en temadag i 2001 på Horsens Ny Teater med ca. 200 gæster og dengang fem nordiske forfattere.

Efter FÆNGSLET i 2006 lukkede som et aktivt fængsel, blev det i 2007 stedet, hvor Krimimessen rykkede ind, og har været her lige siden. I 2017 nåede vi det flotte fremmøde på over 7.000 deltagere, og med flere end 130 forfattere og foredragsholdere er det nu blevet til en kæmpe stor messe. I løbet af Krimimessens eksistens har der udover de nordiske lande været besøg fra Tyskland, England, Skotland, Frankrig, Italien, Portugal, USA, Sydafrika, Cuba, Kina og New Zealand.

Vi glæder os til at se dig på FÆNGSLET til en spændende weekend!

Tilmeld dig Facebook-eventet og hold dig opdateret eller læs på Krimimessens hjemmeside.

Andre begivenheder

FÅ MERE UD AF DIT BESØG