Deltagere kravler under forhindring med ild til forhindringsløbet Prison Escape

Reborn: Prison Escape

23. og 24. sep.

Fra 150-649 kr

FÆNGSELET

Køb billet

Vil du prøve at flygte fra et fængsel? Nu har du chancen, når FÆNGSLET og REBORN endnu en gang præsenterer forhindringsløbet Prison Escape – og igen i år er løbet udvidet med en ekstra dag for hele familien.

Er du klar på at kravle under pigtråden mens ilden buldrer over dit hoved, svømme gennem iskoldt vand og kravle gennem tungt mudder? Forhindringsløbet REBORN: Prison Escape er måske det tætteste, du kommer på at flygte fra et fængsel, når du kæmper dig gennem den udfordrende flugtrute med de mange forhindringer. Er du klar til at blive genfødt stærkere end nogensinde før?

Igen i år er løbet udvidet med en dag i børnehøjde, når REBORN inviterer hele familen med til det fire kilometer lange Family Run om søndagen. Der vil være forhindringer, som udfordrer alt fra 6-årige til 15-årige i følgeskab af voksne.

I lørdagsløbet skal man være fyldt 13 år for at kunne deltage. Løbet er på enten 4, 7 eller 14 km forhindringsløb, hvor du undervejs passerer en masse forhindringer. Der vil være vand, men i meget begrænset omfang. Alle steder kan der bundes, og der skal ikke svømmes.

Der vil kun være regler for Eliten, som skal kunne tage alle forhindringer, men er du almindelig løber, er det dig selv, der skal presse dig. Vi hepper, og hvis der er brug for tilråb, er vi også gerne behjælpelige.

REBORN er for alle uanset fysiske niveau. 

Læs om parkeringsforhold på FÆNGSLET ifm. Reborn

Støt danske hospitalsklovne til Prison escape

Når vi søndag den 24. september jager dig og din familie kærligt ud af FÆNGSLET til Family Run, har du samtidig muligheden for at støtte en god sag. Reborn samarbejder nemlig med Danske Hospitalsklovne, hvorfor du ved køb af en billet til Heat 15 (kl. 12.20) er med til at støtte en god sag. 

Danske Hospitalsklovne "arbejder for at styrke indlagte børns livsglæde og livsmod, så de bedre kan stå sygdomsforløbet igennem..."

Du får selvfølgelig en ægte rød klovnenæse, som du kan løbe med på ruten - og udover den unikke Reborn-medalje, får du også en fin medalje fra Danske Hospitalsklovne. Køb din billet lige her

Tilmeld dig Facebook-eventet og hold dig opdateret.

Andre begivenheder

FÅ MERE UD AF DIT BESØG