Deltagere kravler under forhindring med ild til forhindringsløbet Prison Escape

Reborn: Prison Escape

28. og 29. sep.

Fra 200 kr.

FÆNGSELET

Køb billet

Vil du prøve at flygte fra et fængsel? Nu har du chancen, når FÆNGSLET og REBORN endnu en gang præsenterer forhindringsløbet Prison Escape – og igen i år er løbet udvidet med en ekstra dag for hele familien.

Er du klar på at kravle under pigtråden mens ilden buldrer over dit hoved, svømme gennem iskoldt vand og kravle gennem tungt mudder? Forhindringsløbet REBORN: Prison Escape er måske det tætteste, du kommer på at flygte fra et fængsel, når du kæmper dig gennem den udfordrende flugtrute med de mange forhindringer. Er du klar til at blive genfødt stærkere end nogensinde før?

Igen i år er løbet udvidet med en dag i børnehøjde, når REBORN inviterer hele familen med til det fire kilometer lange Family Run om søndagen. Der vil være forhindringer, som udfordrer alt fra 6-årige til 15-årige i følgeskab af voksne.

I lørdagsløbet skal man være fyldt 13 år for at kunne deltage. Løbet er på enten 4, 7 eller 14 km forhindringsløb, hvor du undervejs passerer en masse forhindringer. Der vil være vand, men i meget begrænset omfang. Alle steder kan der bundes, og der skal ikke svømmes.

Der vil kun være regler for Eliten, som skal kunne tage alle forhindringer, men er du almindelig løber, er det dig selv, der skal presse dig. Vi hepper, og hvis der er brug for tilråb, er vi også gerne behjælpelige.

REBORN er for alle uanset fysiske niveau. 

Læs mere om Reborn: Prison Escape og køb billet.
Læs mere om Reborn: Family Run og køb billet

Andre begivenheder

FÅ MERE UD AF DIT BESØG