Celle 7: En teaterforestilling om flugtkongen Lorentzen

Udsolgt: Celle 7 - En teaterforestilling om flugtkongen Lorentzen

16. og 18. maj

35 kr.

Fængselsmuseet

Celle 7: En teaterforestilling om flugtkongen Lorentzen.

Teatret Komediehuset og Fængselsmuseet præsenterer den 16. og 18. maj kl. 16.30 en fængslende og tankevækkende forestilling om den legendariske fange, Carl August Lorentzen, der på imponerende vis flygtede fra Horsens Statsfængsel i 1949.

I år er det 75 år siden, at flugtkongen Carl August Lorentzens gennemførte verdens vildeste flugt fra Horsens Statsfængsel. I næsten et helt år arbejdede han i mørke og ensomhed med at grave en tunnel, der endte med at blive 18 meter lang. Hvad krævede det af ham at gennemføre et så vildt projekt? Og hvilke tanker og følelser måtte han have haft undervejs? Dette undersøger Thomas Nielsen fra Teatret Komediehuset på hjertevarm, tankevækkende og humoristisk vis i forestillingen ”Celle 7”, som kan opleves på Fængselsmuseet i maj.

Få et unikt indblik i tyvens, fangens og flugtkongens kamp for frihed samt hans vedholdende opfindsomhed som resulterede i den mest spektakulære flugt nogensinde.

Forestillingen spilles:

Bemærk: Der er ikke adgang til Fængselsmuseets udstillinger, da arrangementet foregår uden for museets normale åbningstid.

Forestillingen anbefales fra 12 år.

Varighed: 45 minutter.

Andre begivenheder

FÅ MERE UD AF DIT BESØG