Rotary Thim Rohde 2

Rotary Kunstmesse

4. og 5. november kl. 10-16

Entré 60 kr. (børn under 12 år gratis) - Billetter købes i døren

FÆNGSELET

40 kunstnere fra hele landet udstiller kunst af høj kvalitet på FÆNGSLET, når de tre lokale Rotary-klubber; Horsens Østre, Horsens Vestre og Vitus Bering afholder den årlige kunstmesse. Oplev malerier, skulpturer, grafik og eksperimenterende kunst, når kunstnerne udstiller lørdag den 4. og søndag den 5. november.

På kunstmessen kan publikum møde de enkelte kunstnere og få en førstehåndsorientering om de udstillede værker.

Særudstilling: Metamorfose

På dette års Rotary Kunstmesse kan publikum opleve en særudstilling, hvor alle værker er produceret specielt til lejligheden. 

Som mennesker eksisterer vi alle i en ydre, fysisk verden. Det er her vi lever, arbejder og bevæger os. Ud over den fysiske virkelighed, som vi deler med hinanden, har vi alle samtidig en indre verden, der er helt vores egen. Grænselandet mellem den ydre og indre verden skildrer kunstnerne ud fra ordet metamorfose med inspiration fra fhv. justitsminister og jurist Peter Adler Alberti, der blev sendt bag tremmer i 1910 i Horsens Tugthus for bedrageri. 

Med inspiration fra Albertis liv og levned kan du opleve værkerne specielt lavet til anledningen. Værker udtrykker de forandringer mennesker gennemgår i livet mellem den ydre og indre verden, mellem lys og mørke, mellem det synlige og usynlige og mellem virkelighed og fantasi. 

Alle er velkomne!

Hele overskuddet fra messen går til lokale og internationale humanitære formål.

 

Andre events