SOCIALT PERSONALEARRANGEMENT

FÆNGSLET er det perfekte sted at holde jeres sociale personalearrangement. I de smukke, rå rammer er der plads til oplevelser, der skaber nye perspektiver.

Konferenceafdelingen sørger for at alle elementer af jeres arrangement spiller sammen. Forplejning, underholdning, aktivitet og evt. overnatning tilbydes i en samlet løsning alt efter, hvad I ønsker. I kan fx opleve:

Rundvisning eller foredrag med indsat
I kan fx starte dagen med en rundvisning i Fængselsmuseet. Eller hvad med et foredrag med en tidligere indsat og/eller ansat?

Rappelling eller gådeløb
Herefter er det oplagt at lave noget teambuilding. Her kan FÆNGSLETs samarbejdspartner CoastZone fx tilbyde rappelling i Østre indergård eller et gådeløb, hvor det gælder om at samle flest point rundt på den store fængselsgrund.

Mordmysterium
Hvis nogle af jer skulle gå rundt med en lille detektiv i maven, tilbyder Lykke & Co en anderledes form for teambuilding. Midt i frokosten afbrydes I af en uniformeret betjent og en retsmediciner: Der er sket en forbrydelse på grunden, og I er nu rekrutteret til et civilt efterretningskorps!

Filmteambuilding
Vores gode samarbejdspartner hos Himmelstrup Event tilbyder også spændende muligheder for bl.a. filmteambuilding, udarbejdelse af firma-nyhedsudsendelser eller tredje muligheder for en lidt anderledes teambuilding med en faglig vinkel og mulighed for en herlig kombination af fordybelse og sjov omkring fx firmaets værdier og strategier.

Escape Rooms
Locked, som er kendt fra Løve Hule, er ligeledes flyttet ind på FÆNGSLET med deres Escape Rooms, og her kan man i bogstavelig forstand blive locked up – og så er det ellers op til Jer selv at løse gåderne og håndtere uhyggen for slippe ud.

Fodboldgolf
På de store plæner lige uden for murene har Fodboldgolf FÆNGSLET stykket en lækker bane sammen, så der også er mulighed for at nyde frisk luft og fysisk aktivitet under Jeres besøg.

Fest i unikke lokaler
Afslut eventuelt jeres dag på FÆNGSLET med en fest i et af de autentiske fængselslokaler, der transformeres ved hjælp af lys og oppyntning. Her er der højt til loftet, og ikke noget tæppe, I kan spilde på.

Overnat bag tremmer
Hvis I ønsker overnatning, sørger vi også for det. FÆNGSLET har nemlig sit eget vandrehjem SleepIn, der er indrettet i den gamle sygeafdeling på statsfængslet.

Se de spændende aktiviteter her

Arrangementstyper

SE OGSÅ

FÅ MERE UD AF DIT BESØG