Firmaaktiviteter på FÆNGSLET

Lad FÆNGSLETs rå bygninger danne rammen om en unik dag, der styrker jer både fagligt og socialt gennem teambuilding, rappelling ned ad fængselsmuren eller et foredrag med en tidligere indsat eller ansat. I kan også komme på en spændende rundvisning i Fængselsmuseet eller overraske arbejdspladsen med en mystisk mordgåde!

I FÆNGSLETs konferenceafdeling har vi masser er gode idéer til, hvordan I får en inspirerende dag bag tremmer, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud. 

RUNDVISNING I FÆNGELSMUSEET

Kom på en unik og mindeværdig tur rundt i det tidligere statsfængsels historiske bygninger. Lad stemningen i det tidligere fængsel krybe helt ind under huden, når du bevæger dig rundt i bl.a. celler, Inspektørens gamle kælderkontor, rockergangen, fangekælderen og forbi de sorte, tunge fangetransportere. Få indblik i fængselslivet gennem 153 år set fra både indsattes og ansattes synsvinkel i verdens største fængselssamling - Fængselsmuseet.

Læs mere her

FOREDRAG MED TIDLIGERE INDSAT OG ANSAT

Hør en tidligere indsat fortælle sine beretninger om livet i fængslet. Livet i misbrug og i et miljø, som på ingen måde minder om en almindelig hverdag. En verden hvor vold, trusler og misbrug er dagsordenen. Mød også en fængselsbetjent, som fortæller historien om livet bag murene, og om arbejdet med de skæve eksistenser.

B-Siden går tæt på den kyniske kriminalitet, som kun de færreste kender til, og tager dig med ”bag kulissen” i en verden, der er fyldt med mistillid, misforståede æresbegreber og svigt.

Læs mere her

LOCKED ESCAPE ROOMS

I et Locked Escape Room bliver samarbejde, logisk tænkning og adrenalin forenet på bedste vis, når I sammen skal slippe fri af de låste døre og uhyggelige rammer. Er det lige til den spændende side, så rykker Locked også gerne ud med teambuilding i andre rammer – hos jer, på FÆNGSLET eller noget tredje – for at udfordre jeres kommunikation, jeres måde at arbejde under pres og jeres evne til at lægge to og to sammen.

Læs mere her

FODBOLDGOLF FÆNGSLET

Spark en nøje udvalgt fodbold i mål på den skræddersyede fodboldgolfbanen på FÆNGSLETS vestlige plæne. 16-huller skal forceres, og de gemmer alle på en god historie – og garanteret også et godt grin.

Læs mere her

KOMEDIEHUSET

– TOTALTEATER I FÆNGSELSKLÆDER

Komediehuset er en gruppe af skuespillere, som har specialiseret sig i totalteater. Deres fængselshold kan være med til at forstærke Jeres oplevelse på FÆNGSLET ved fx at spille forskellige roller i forbindelse med modtagelse af gæster, vejvisning, korte intense indslag under middagen og nogle stille billeder i periferien.

Læs mere her

Teambuilding og firmaspil

COASTZONE – TEAMBUILDING OG UDFORDRING I BEDSTE FÆNGSELSSTIL

Allerede fra det øjeblik I træder ind på FÆNGSLET sammen med CoastZone og den store grønne port lukker sig bag jer, mærker I det første lille anstrøg af frihedsberøvelse. Snart vil trangen til at slippe ud melde sig. Stemningen er intens, hvad enten om I skal forsøge at flygte ud af FÆNGSLET, om I skal konkurrere på viden eller om I skal skabe læring om hinanden. Det kræver samarbejde og viljestyrke at gennemføre de forskellige udfordringer. Alle discipliner er udfordrende og sjove!

Læs mere her

LYKKE & CO. – FIRMASPIL OG SAMARBEJDE

Her står du og dine kolleger pludselig i en kompliceret kriminalsag eller I skal via elektroniske byggeklodser forhindre datidens flugtforsøg. Sjove firmaspil der udfordrer jer i systematisk tænkning, strategi og samarbejde. Alle kan være med uanset alder, køn eller fysisk formåen.

Læs mere her

HIMMELSTRUP EVENTS – VÆRDISKABENDE TEAMBUILDING MED MERE

For Himmelstrup Events er begrebet ”værdi” et nøgleord. De har netop specialiseret sig i teambuilding med fokus på virksomhedernes værdier. Der arbejdes med disse gennem fx filmteambuilding (med efterfølgende awardshow), gennem musikvideoer, dilemmaspil eller firmasange. Bliv klogere på virksomheden og hinanden med Himmelstrup.

Læs mere her

WORLD OF ADVENTURE – SJOVE OG SPÆNDENDE EVENTS

World of Adventure har siden 1992 leveret fantastiske events, arrangementer og teambuilding til både større, mellemstore og mindre virksomheder i Danmark. Baseret på jeres ønsker kan World of Adventure tilbyde specialdesignede løsninger på en lang række af deres spændende events. Book et event hos World of Adventure og få et underholdende og sammenholdsskabende firma-event, hvor alle bliver rystet sammen på kryds og tværs. Kom ud af jeres komfortzone og skab nogle fælles minder, mens I samtidig bliver klogere på hinandens stærke (og måske mindre stærke) sider.

Læs mere her.

LOCKED - UNDERHOLDENDE OG UDFORDRENDE TEAMBULDING

Kan du og dine kollegaer forhindre et terrorangreb eller opklare en mordsag? Det kan I finde ud af med Lockeds innovative og underholdende teambuildingkoncept, der tager udgangspunkt i tankerne bag escape rooms. I skal samarbejde og tænke kreativt for at løse missionen.

Læs mere her

MUSIKALSK UNDERHOLDNING

Skal I bruge musik under Jeres besøg, så kan vi anbefaler Jer at leje musikalsk underholdning. I er altid velkomne til at høre vores konferenceafdeling, som kan hjælpe videre til en af vores gode samarbejdspartnere.

Kontakt FÆNGSLET nu!

Konferenceteamet sidder klar til at gøre jeres næste arrangement til en fængslende oplevelse.

SE OGSÅ

FÅ MERE UD AF DIT BESØG