Magasinet

Magasinet – den oprindelig lagerhal for FÆNGSLET, hvor den eneste adgang var fra ydersiden. I dag er Magasinet en mere integreret del af FÆNGSLET, da muren er blevet brudt og der er lavet 3 nye døre, for at sikre god adgang til dette 1.300 m2 store lokale.

Magasinet indbyder med sit rå look samt størrelse til, at du som møde- eller eventplanlægger kan bygge dit unikke arrangement op. Der er ingen faste installationer som gør, at Magasinet har en standard opstilling. Alt efter hvad du ønsker at bruge lokalet til og hvor mange I er, så “tegner” vi sammen den optimale opbygning!

Magasinet har allerede huset mange messer, events samt konferencer, så kontakt os gerne for god sparring ellers lad os høre, hvad du kunne tænke dig.

HISTORIEN BAG

Magasinet er fængslets gamle lagerhal, hvorfra man sendte ting, som blev produceret bag tremmerne, ud i den store verden. Porten på bagsiden af Magasinet var en direkte adgang ud, og derfor var det også kun de mest betroede fanger, som fik lov at arbejde i dette lokale. Som sikkerhedsforanstaltning havde man dog en stor vægt stående til at veje de kasser, som forlod fængslet – der skulle helst ikke vise sig blinde passagerer, når kasserne blev vejet. Vægten står stadig i lokalet i original lak.

800

700

250

342

Vil du booke eller høre mere om lokalet? 

Kontakt konference- og eventteamet på arr@faengslet.dk eller 7610 0011.

Kontakt FÆNGSLET nu

Se andre

Se også

FÅ MERE UD AF DIT BESØG