Loppe-stand på Habengut Marked på FÆNGSLET

Habengut Marked på FÆNGSLET

13. og 14. april | kl. 10-16

25 kr. i døren (børn under 12 år gratis)

FÆNGSLET

Oplev Habengut Markeds kæmpestore loppemarked den 13. og 14. april. Private sælger guld fra gemmerne, så kom og gør et rigtig godt kup på FÆNGSLET.

Gå på jagt til Habengut Marked – et kæmpestort loppemarked på FÆNGSLET, der løber af staben i weekenden den 13. og 14. april.

Her sælges der ud af guldet fra gemmerne, og der er mulighed for at gøre rigtig gode kup. Der kommer til at være en masse stande fyldt med de bedste loppefund.

Loppemarkedet er til dig, der leder efter møbler, keramik, tøj, smykker, finurligheder og nips. Faktisk bare til dig, der på jagt efter alt mellem himmel og jord!

Der er rig mulighed for at blive inspireret af de mange stande, der sælger alt fra retro og vintage til funklende nyt og moderne.

Så tag med og find skønne lopper til gode priser. Og bliver der en skilling tilovers, er der food trucks, som serverer den lækreste mad og dejlige drikkevarer.

GÅ IKKE GLIP AF FÆNGSELSMUSEET

Kombinér din tur til Habengut markedet med en tur i Fængselsmuseet. Besøg Europas største fængselsmuseum og mærk den specielle stemning krybe helt ind under huden. Du møder fanger og vogtere, når de som skygger går forbi på gangen, og du kan se og høre dem på skærme, hvor de fortæller om alt fra familieforhold til problemer med narko. Afslut turen med at gå igennem gennem Lorentzens tunnel: En rekonstruktion af den 18 meter lange flugttunnel Carl August Lorentzen gravede under fængselsgården i 1949.

Så gå endelig ikke glip af chancen for at opleve det prisbelønnede fængselsmuseum.

Vi glæder os til at se jer til en god loppeweekend!

Tilmeld dig Facebook-eventet og hold dig opdateret. 

For booking af stand: skriv til mail@habengutmarked.dk. Husk at tilsende billeder af det, du sælger.

Andre begivenheder

FÅ MERE UD AF DIT BESØG