Overnat bag tremmer

Prøv et frivilligt ophold bag tremmer i SleepIn.

Book en overnatning i en celle og få en fængslende oplevelse.

SleepIn er et overnatningssted for alle, der har lyst til at prøve noget anderledes.

SleepIn ligger i den gamle sygeafdeling i Nordgården. Hver celle er unik og fortæller historien om en tidligere indsat, der har overnattet i netop den pågældende celle.

Bygningen rummer 22 celler med plads fra 1 – 4 personer i hver, og der er køjesenge i stort set alle cellerne. Bad og toilet findes på gangene. I alle vores celler er der adgang til WIFI.

Check-in og betaling foregår i vores reception mellem kl. 14-16 (kl. 17 i højsæsonen). Hvis det ikke er muligt at møde op i dette tidsrum, kan du lave en aftale ved at kontakte os i åbningstiden på tlf. 7610 0011 eller på sleepin@faengslet.dk. Receptionen ligger i forbygningen.

Check-ud er kl. 10.00.

Når du besøger SleepIn, har du mulighed for at lave mad i vores hyggelige køkken. Der er to kogeplader, en mikroovn, gryder og pande, samt service til 12 personer.

På 1. sal har vi indrettet en hyggekrog med sofaer og stole, hvor du også finder et lille udvalg af spil og bøger.

Der er kørestolsadgang til SleepIn, og 2 x 2 pers. kørestolsvenlige værelser samt handicaptoilet/badefaciliteter.

Hvis du ønsker morgenmad, kan du bestille morgenmadsposer eller brunch online sammen med din værelsesbooking eller ved at kontakte receptionen på 76 10 00 11 eller sleepin@faengslet.dk

Få brunch for 130 kr. for voksne og til halv pris for børn 3-10 år, hvis det bestilles online ved booking af overnatning.

Husk, at du får 20% rabat på entréen til Fængselsmuseet, når du overnatter i SleepIn. 

KONTAKT RECEPTIONEN

Telefonen er åben: 
Man-fre kl. 9-16
Lør-søn kl. 10-16

Tlf: 76 10 00 11
sleepin@faengslet.dk

SE OGSÅ

FÅ MERE UD AF DIT BESØG