Grafik Design & Streetfood på FÆNGSLET

Design og Streetfood på FÆNGSLET

9.-11. juni

Gratis

FÆNGSLET

Kom og oplev et mekka af unik kunsthåndværk, lækre delikatesser og flot design, når vi for allerførste gang inviterer til Designmarked og Streetfood Festival på FÆNGSLET i samarbejde med Habengut Marked - som en del af Horsens Holder.

I Vestsalen kan du gå på opdagelse i design, håndværk, unikke objekter og finurlige dekorationer. Mens du i Fængselsgården kan opleve gademad i alle afskygninger.

Til FÆNGSLETs Designmarked kan du finde nyt og unikt design og møde velkendte og upcoming designere. Du kan opleve et stort udvalg af blandt andet keramik, billedkunst, smykker, boligindretning, tøj og meget mere. Vi samler det bedste og mest inspirerende inden for kunst- og håndværksverden, lækre designs og specialiteter og serverer det for dig i hele 70 stande.

Samtidig kan du opleve FÆNGSLETs nye Streetfood Festival, hvor du kan spise dig gennem et bredt udvalgt af kulinariske retter og opleve spændende madkoncepter med et stærkt udgangspunkt i de mange lokale mad-magere fra Horsens og omegn.

Design og Streetfood på FÆNGSLET bliver et stort oplevelsesrum, hvor der vil være noget for enhver smag. I hele tre dage byder vi på design, gademad, god stemning og sjove aktiviteter som havespil, ansigtsmaling og keramikworkshop med Unikrea. 

Tag venner og familie med og besøg det hyggeligste marked.

STREET FOOD ÅBNINGSTIDER:
Fredag d. 9. juni: 15.00-20.00
Lørdag d. 10. juni: 11.00-20.00
Søndag d. 11. juni: 11.00-20.00

DESIGNMARKED ÅBNINGSTIDER:
Fredag d. 9. JUNI: 15.00-20.00
Lørdag d. 10. JUNI: 11.00-18.00
Søndag d. 11. JUNI: 11.00-16.00

Tilmeld dig Facebook-eventet og hold dig opdateret.

Keramik-workshop med Unikrea:
Til designmarkedet kan du også selv prøve kræfter som designer - bliv inspireret af de mange designs til markedet og kreer dit helt personlige keramikværk til workshop med Unikrea.

For 200 kr. får du 500 gram ler, adgang til et stort udvalg af værktøj og muligheden for at vælge din favoritfarve til glasering. Uanset om du er erfaren eller ny inden for lerkunst, vil det hjælpsomme team fra Unikrea være der for at assistere og inspirere dig.

Workshoppens åbningstider:
Fredag 9. juni: 15.00-19.00
Lørdag 10. juni: 12.00-17.00
Søndag 11. juni: 11.00-15.00

Ingen forudgående tilmelding krævet.

Åbent værksted: Væveriet
Lørdag den 10. juni fra 11.00-16.00 byder kunstnerne i Væveriet på FÆNGSLET indenfor til åbent værksted. I Væveriet finder du en samling af lokale kunstnere, kunsthåndværkere og designere, der alle skaber unikke værker i forskellige materialer. 

Til åbent værksted kan du kigge indenfor og få et indblik i hvad og hvordan der skabes i Horsens, få en snak med personerne bag kunsten og købe måske et unikt værk eller produkt med hjem. 
På dagen kan du finde malerier, vægtæpper, skulpturel- og funktionel keramik. 

Åbent værksted - åbningstider: 
Lørdag 10. juni: 11.00-16.00

For booking af stand til designmarked: skriv til mail@habengutmarked.dk. Husk at tilsende billeder af det, du sælger.

Andre begivenheder

FÅ MERE UD AF DIT BESØG