Grafik Design & Streetfood på FÆNGSLET

Design og Streetfood på FÆNGSLET

28.-30. juni

Gratis

FÆNGSLET

Træd ind i et univers af unikt kunsthåndværk, lækre delikatesser, flot design og fællesskab, når vi gentager successen Design og Streetfood på FÆNGSLET med helt nye aktiviteter.

I Vestsalen kan du gå på opdagelse i design, håndværk, unikke objekter og finurlige dekorationer. Mens du i Fængselsgården kan opleve gademad i alle afskygninger.

Til FÆNGSLETs Designmarked kan du finde nyt og unikt design og møde velkendte og upcoming designere. Oplev et stort udvalg af blandt andet keramik, billedkunst, smykker, boligindretning, tøj og meget mere. Vi samler det bedste og mest inspirerende inden for kunst- og håndværksverden, lækre designs og specialiteter og serverer det for dig i hele 70 stande.

Samtidig kan du udforske FÆNGSLETs Streetfood Festival, hvor du kan spise dig gennem et bredt udvalgt af kulinariske retter og opleve spændende madkoncepter med et stærkt udgangspunkt i de mange lokale mad-magere fra Horsens og omegn.

Vi præsenterer også en række nye aktiviteter, herunder havespil i Fængselsgården, hvor du kan nyde sommersolen og konkurrere i sjove spil med dine venner og familie. Vær også med til Little Chubbies bevægelseskoncert, "En Musikalsk Rejse Gennem Chubbyland", eller oplev kunstnernes kreative udfoldelser i Væveriet.

For de ekstra eventyrlystne tilbyder vi også en unik mulighed for at opleve Social Dining i Arresten. Sammen med Café Gran inviterer vi til en eksklusiv restaurantoplevelse, hvor du kan nyde Rosé og Rejer ad libitum i de historiske omgivelser.

Design og Streetfood på FÆNGSLET er et stort oplevelsesrum, hvor der vil være noget for enhver smag og hvor fællesskabets ånd kan blomstre. I hele tre dage byder vi på design, gademad, god stemning og sjove aktiviteter. Så tag dine venner og familie med og besøg det hyggeligste marked.

Vi glæder os til at se jer!

Design og Streetfood er lavet i samarbejde med Habengut Marked.

ÅBNINGSTIDER, DESIGN & STREETFOOD 2024
Fredag 28. juni: 15-20
Lørdag 29. juni: 11-20 (NB: Designmarkedet lukker kl. 18)
Søndag 30. juni: 11-16

Åbningstider i Væveriet:
Fredag 28. juni: 15-17
Lørdag 29. juni: 11-17
Søndag 30. juni: 11-16 

Andre begivenheder

FÅ MERE UD AF DIT BESØG