Rappellingnat (1080P)0

UDSOLGT | Rappelling by night

18. okt. | Kl. 17.00-22.00

20 kr. + gebyr i forsalg | 30 kr. i døren

Østre Indergård

UDSOLGT

FÆNGSLET tager bogstavelig talt efterårsferien til nye højder, når modige gæster får en unik mulighed for at rappelle ned langs fængselsmuren i aftenmørket.

Fir dig ned ad FÆNGSLETs tykke mure fra 4. sals højde i en uhyggelig halloween-edition i nattens mulm og mørke. Mærk adrenalinen pumpe og lad tankerne vandre tilbage til 1984, hvor en fange firede sig ned ad fængslets mure i en spektakulær flugt. Han var på fri fod i hele 29 dage - men vi lover selvfølgelig, at du forbliver fri ovenpå denne højintense rappelling-oplevelse i Østre Indergård. 

Glæd dig til en vild aften med uhygge og adrenalin på FÆNGSLET. Rappelling by night arrangeres i samarbejde med CoastZone. 

Aldersgrænse: Minimum 12 år. 

Info om eventet

Kære deltager til Rappelling by Night,

Vi glæder os til at byde dig velkommen til et UDSOLGT event - og til en uhyggelig aften på FÆNGSLET.

Hvor? Arrangementet foregår i Østre Indergård – følg skiltene når du ankommer.

Kom venligst i god tid, da vi har udsolgt, og der er fuld tryk på banerne – så første rappeller skal starte kl. 17 for at alle kan nå at få en tur. Når du ankommer, får du tildelt et specifikt tidsrum, hvor det er din tur til at rappelle. Tiderne fordeles efter først-til-mølle. Da eventet er udsolgt kan der opstå ventetid. Derfor laver vi en bar i Snedkeriet, hvor det er muligt at købe drikkevarer, sandwiches og slik.

Man er selvfølgelig også mere end velkommen til at vente i Østre Indergård, hvor fangerne motionerede i sin tid – og hvorfra en enkelt fange rappellede hen over fængselsmuren i et flugtforsøg…

HUSK at du ikke må rappelle i påvirket tilstand – så kom tidligt, og nyd en øl bagefter til en festlig aften blandt tremmer og andre modige rappellere i uhyggelige omgivelser på FÆNGSLET.

Andre events

Få mere ud af dit besøg