Rfilmvisning

UDSOLGT | Unik biografaften: Se fængselsfilmen 'R' i Arresten

20. okt. | Kl. 19.00-22.00

50 kr. + gebyr i forsalg | 60 kr. i døren

Arresten

Udsolgt

Billetterne til den unikke biograf-aften blev revet væk, derfor præsenterer vi en ekstravisning af fængselsfilmen 'R', som er filmet på fængslet, i Arresten. Helt eksklusivt introduceres filmen af medvirkende skuespiller og fængselsbetjent Kim Winther.

Få en unik oplevelse i efterårsferien, når vi omdanner Arresten til en fængselsbiograf og viser den danske storfilm 'R', som er optaget på FÆNGSLET. Filmen "R" fra 2010 handler om livet bag murene og er instrueret af den talentfulde Michael Noer, som er aktuel med DR-serien "Huset", der også omhandler livet og kulturen i et fængsel. 

Se Pilou Asbæk i hovedrollen som Rune, der ankommer til Horsens Statsfængsel, Danmarks hårdeste fængsel, for at afsone en voldsdom. Filmen handler om sociale hierarkier og mønstre – om livet bag murene – og hvordan de forandrer de indsatte. 

For første gang nogensinde kan filmen opleves på den samme location, hvor den er optaget. Du får altså en unik mulighed for at fordybe dig i filmens intense atmosfære, velvidende at det hele blev skabt lige her, hvor du sidder. Filmen er nemlig optaget tre etager ovenover Arresten – på afdeling 4. Øst.

Filmen præsenteres af fængselsbetjent og skuespiller Kim Winther
Film og virkelighed smelter sammen, når medvirkende skuespiller og fængselsbetjent Kim Winther introducerer filmen. Han spiller en af de mest fremtrædende betjente i 'R' og regerer også fængselsgangene som betjent i virkeligheden.

Fra sin tid som betjent i Horsens Statsfængsel (2000-2006) og gennem sit nuværende job i Ringkøbing Arrest, kender Kim til livet bag tremmer bedre end de fleste. Kim medvirker også i den aktuelle DR-dramaserie 'Huset', hvor han også spiller fængselsbetjent. 

I dag er Kim, udover at være fængselsbetjent, en del af B-Siden, som arrangerer foredrag - bl.a. med en tidligere indsat i Horsens Statsfængsel.

Så tag til en unik oplevelse på FÆNGSLET med fortællinger og film, der fanger for blot 50 kr. (begrænset antal pladser). Det vil være muligt at købe popcorn og drikkevarer. 

OBS: Filmen er tilladt for børn over 15 år.

Fængselsbetjent Kim Winther og tidligere indsatte Kuno
Foto fra filmen 'R' med fængselsbetjent og skuespiller Kim Winther
Portræt af fængselsbetjent Kim Winther
Foto fra fængselsfilmen 'R' fra Fængselsgården med Pilou Asbæk

Program

  • 19:00: Dørene åbner + FÆNGSLETs egen biografkiosk
  • 19:45: Filmen præsenteres af Kim Winther - tidligere fængselsbetjent i Horsens Statsfængsel og skuespiller i 'R' samt den aktuelle DR-serie 'Huset'
  • 20:00: Filmvisning 'R'
  • 22:00: Tak for i aften

Andre events

Få mere ud af dit besøg