Stafet For Livet1

Stafet For Livet Horsens

17. juni kl. 1200 - 18. juni kl 12.00

FÆNGSLET

Tilmeld dig her

Stafet for Livet er en stafet, der sætter fokus på det at være ramt af kræft og ikke mindst skaber et fællesskab om det.

Er det også din hjertesag at gøre en forskel for kræftramte? Så tilmeld dig Stafet For Livet Horsens. Alle kan være med - om du vil gå eller løbe, om du kan være med en time eller på hele stafetten. Stafet For Livet er for ALLE der gerne vil være med til at bekæmpe kræft.

Stafet For Livet Horsens er en holdaktivitet, hvor vi går eller løber sammen på en rute i op til et døgn. Vi fejrer livet og fællesskabet samtidig med, at vi samler ind til kræftsagen. Stafet For Livet er også en anledning til at mindes dem, vi har mistet til kræft – og give håb, til dem der kæmper. Det sker blandt andet under den smukke lysceremoni, som finder sted ved mørkets frembrud.

Man kan melde sig på hold, starte sit eget, eller melde sig på det åbne hold. Det kan for eksempel være en flok kolleger eller en lokal løbeklub, der laver et hold. Det kan også være bokseklubben, strikkeklubben eller den lokale efterskole, der melder sig til sammen. Og så er der alle de hold, der opstår omkring eller til ære for en, der er ramt af kræft. På den måde understøtter Stafet For Livet også netværk, der kan bestå efter selve stafetdagen er overstået.

Stafet For Livet Horsens er en del af den samlede Stafet For Livet, der afholdes i byer over hele Danmark fra maj til og med september. Det er en eventrække med fest, farver og ikke mindst kreativ fundraising til fordel for alle berørt af kræft.

Overskuddet fra stafetten går til Kræftens Bekæmpelse. Når du støtter Stafet For Livet Horsens, støtter du også lokalt, da 10% af vores overskud går til Lokal Foreningen her i Horsens

Stafet For Livet Horsens er et 24-timers event den 17.-18. juni. De 24 timer symboliserer, at kræft aldrig sover. Når mørket falder på, tændes lysposer til en lysceremoni og skaber en helt særlig stemning ved FÆNGSLET.

Tilmeldingen til Stafet For Livet 2023 er åben - vi glæder os til at se dig.

Andre events

Få mere ud af dit besøg