Gæster

Leg med lyd: Workshop og koncert med Habengoods

10. juni | Kl. 10-12

Gratis - tilmelding nødvendig

Fængselsmuseet

Book her

Fængselsmuseets inviterer store og små til at gå lyd-amok med HabenGoods. Fremstil dit eget musikinstrument og oplev også de kreative HabenGoods give et musikalsk stomp-show. 

Kom med til en koncert ud over det sædvanlige. Arrangementet begynder med din egen kreativitet, hvor du skal skabe dit eget musikinstrument. Bliv inspireret af fangernes kreativitet og leg med pap, kapsler, nøgler, havregryn og alt muligt andet. Det er kun fantasien, der sætter grænser!

Som minimum skal du dog fremstille et rasleæg, som du skal bruge under den efterfølgende koncert med det innovative band HabenGoods. Bandet får underholdende musik ud af alting og ingenting. De har øje for potentialet i alt, hvad de ser omkring sig, og ser muligheden i at sætte hvad som helst i scene og skabe skæve oplevelser.

Så glæd dig – sådan en koncert har du med garanti ikke oplevet før!

Arrangementet er en del af Horsens Holder og koncerten er for musikglade personer i alle aldre - den første del af workshoppen henvender sig primært til børn i 4-12-års alderen og deres voksne.

Da det er et gratis arrangement, indeholder det ikke entré til Fængselsmuseets udstillinger, men børn og unge til og med 17 år har altid fri entré i museet.

Andre begivenheder

FÅ MERE UD AF DIT BESØG